Gå til innhold

andre som har tatt bryst reduksjon.


♥sjiga♥

Anbefalte innlegg

det jeglurer på er.

vel dajeg bleopperertfikk jegbeskjed om at hvisjeg skulle ha flere barn, så kunnedet hendeat jeg ikke kunne amme.

 

og jeg har veldig lyst til å amme, så jeg håper jeg kan.

jeg bare lurte på om det er andre i min situasjon.

 

er det noen som har fått barn etter en slik opperasjon, og kunne dere amme.

 

jeg ble ikke opperert av kosmetiske grunner, men av helsemessige årsaker. fare for ryggen. ellers ville jeg ikke gjort det førjeg var ferdigmed å få barn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest leelu23 *27.11.2006*

Hei, jeg har ikke gjort det - jeg tok silikon

men venninnen min har gjort det og hun har fått beskjed om at det er OK å amme.

Jeg ville tatt en tlf til kirurgen og hørt om han har vært i nærheten av melkekanalen. Dersom den er forstyrret vil du ikke kunne amme.. hvis ikke er det null problem :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kusinen min måtte også foreta en brystreduksjon av helsemessige årsaker og hun har vært det meieriet til sine 3 barn, som hun har fått etter reduksjonen.

 

Foreslår også det at du ringer kirurgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vel det har seg slik at jeg ikke husker navn på kirurgen, jeg ble opperert for mer enn 4 år siden.

 

og det var like etter opperasjonen at jeg ble opplystom dette. så muligheten er der. jeg ble opplyst om dette i forkant også.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest leelu23 *27.11.2006*

men du husker vel navnet på klinikken?

de har deg på register der inne.. bare ring inn å hør. som regel vet de i resepsjonen slike ting og. det er jo ett veldig vanlig spørsmål :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei. jeg har tatt bryst redukjon mars 2000. jeg ble gravid 1 mnd etter oprasjonen. ( ikke planlagt). og da kunne jeg ikke amme. og nå er jeg gravid igjen og sån jeg ser det nå på brystene mine, tror jeg at jeg ikke kan amme denne gang eller. brystene mine er slappe og brystvortene er litt vonde. men de strytter ikke ut som er normalt. legen har sakt til meg at noen kan og noen ikke. så jeg er en av dem. jeg vet at de som klarer å amme må amme oftere en normalt bare. men det er bare å prøve. lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

tusen takk for svaret ditt.

 

jeg lurte på en ting, har dine bryst blitt større i sv.

 

mine er nemmelig veldigvonde og jeg har gått opp to cup størelser.

de er forstass store etter opperasjonene og jeg kan ikke se om de er slapppe liksom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

lurte på en ting til.

hvordan var det nårdu var på barsel avd. prøvde du å amme? maste de mye på deg? fikk du gi morsmelk erstattning der? hvordan takle du det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei. ja jeg gikk opp i bh st. ble operert til st 85b. men ente i st 85d. men i dag er jeg i st 95b. så de vokser ja med svangerskapet. og jeg ble tvinget til å amme etter oprasjonene min. skal si jeg ble sinna tilslutt. gikk ut i kjøleskapet å hentet melk til jentungen min. og fikk etter 3 dager tabeletter for å stoppe melken. hvor lenge siden er det du opererte brystene dine? jeg har veldig lyst til å prøve nå vis det går. men brystene mine er ikke noe særlig ømme. virker mer som de er slappe. bare brystvorta er litt ømme innenmellom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg oppererte for ca 5 år siden. jeg hadde 75h cup men de var for små. men fat ikke større cup og80 rundt ble feil. oppererte til 75 f og nå er jeg på vei inn i 75 h igjen. har aldri følt at brystene mine har vært slappe heller oppblåste. å jo de henger men ikke slapt.

 

jeg har ikke fått barn etter opperasjonen, men har en fra før og den gangen hadde jeg bare ømme og kløende brystvorter.

nå har jeg skikkelig vondt. serlig om natta. og selfølgelig klør jeg.

 

jeg har så lyst til å amme, men ønsker ikke press fra sykehuset. føler ikke at jeg er så tøff og klarer å si i fra i densituasjonen og vil bare bli frustrert noe som ikke vil hjelpe.

 

jeg er ikke mer en i min 15 uke, hvor langt er du.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Jeg tok brystreduksjon for 7 år siden, når jeg ble mamma for snart 4 år siden, hadde jeg melk, men slet litt med ammingen. Begynte med flaske og erstatning ganske fort siden hun fikk for lite i seg. Etter det ble det til at jeg brukte flaske, men denne gangen er jeg veldig motivert til å få det til. Var veldig stresset sist for at det ikke gikk og trodde jeg var den enste som ikke fikk til ammingen.. Men det fant jeg jo ut at det selvfølgelig ikke var.. Jeg ønsker å kunne bruke en kombinasjon av begge deler. Husker at det var veldig sårt og vondt i begynnelsen når hun sugde, og det er nok litt mer smertefullt siden man er operert, men tror det blir bedre etterhvert. For meg går det også litt på at jeg har fått ganske stygge arr etter operasjonen, og ønsker ikke at alle skal vite det, derfor så slapper man liksom ikke helt av når man er med flere andre og må amme. Men håper det skal gå bedre denne gangen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

arrene mine er ikke noe penede heller men for å være ærlig så driter jeg i det. Det går ann og ha et litt fiffi sjal som henger over skulderen når en ammer og da er det ingen som ser.

men det er klart hvis jeg kan amme, men at det er litt vanskelig, og kansje kommer forlite melk til babyen, vil jeg kombinere.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, man må jo bare gjøre det som fungerer best. Tror forresten at de prøver å bevare melkegangene og kjertelene når de vet at vi ikke er ferdige med å få barn. Husker iallefall at min kirurg sa det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei.jeg er 21 uke på vei. og jeg har og stygge arr på sia etter oprasjonen. og har også klød mye og gjør det enda. som jeg skrev kan vi amme. bare vi må amme oftere pga lite lagringsplass av melken. det står i svangerboka man får fra legen. jeg har som sakt lyst til å prøve å amme. men sån jeg ser det nå. er det dårlig. men ting kan forandres. men vil ikke bli utsatt for tvang fra sykehuset en gang til. jordmor har skrivd det i papirene mine om oprasjonen og at jeg ikke skal bli tvinget til noe som ikke går. for det var ikke gøy å ha de jordmødrene hengene over meg og dro i brystvorta mi for at jentungen min skulle få i seg melk. så det ble flaske veldig fort da.. tror jeg aldri har vært så sint på fremmende som jeg var da. de fikk høre sannhetsord da ja. hehehe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg tok brystreduksjon i 1993 og ble mamma for første gang i 1996. Ammet helt greit da selv om legen sa at det kunne hende melkekanalene var kuttet over. Har melk i brystene nå og regner med at det vil gå bra denne gangen også. Lykke til:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tusen takk for alle svar. det er godt å vite at sjansen er der. og også at jeg er nødt til å være tøff på sykehuset hvis de presser meg og det ikke går.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...