Gå til innhold

Snart_2?, Mary had a little lamb og Drømmen sin skravletråd


Drømmen *Prinsesse23.01.2007*

Anbefalte innlegg

 

hei begge to!

 

Har kjempedårlig tid,m, bare kjappt innom, men den andre tråden er blitt så lang at jeg starter en ny.

 

Kommer tilbake i morgen jeg! :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

 

Skal vi se, da hadde jeg endelig litt bedre tid her.

 

Jeg har ikm *blaikalenderen*13 mai jeg. Aahh... det er lenge til! Men, men. Tida går nok fort uansett, nå skal jeg jo til legen 8 også, og det blir jo spennende det og.

 

Så dere forresten at Tryne er blitt gravid?? Helt av seg selv etter 17 pp og dårlige utsikter. Syns det er så utrolig deilig å se at det finnes slike tilfeller jeg! :o)

 

Nydelig vær i dag, langhelg i vente og alt er bare stas. Nå må dere ha en fantastisk helg jenter så snakkes vi sikkert til uka igjen!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så trivelig med en ny tråd!

 

Her har det vært hagearbeid i helga. Så koselig når alt våkner til liv igjen etter vinteren. Må innrømme at jeg kan fint lite om busker og blomster, men det er da moro å fikse litt ute. Småen ser barne-TV og stillheten har senket seg.

Tror jeg må legge mange planer for denne uka. Siste uke før IKM er alltid den lengste. Enig? Men det er mer enn nok å gjøre på jobben, og ettermiddagene går jo også fort...får prøve å skru tankene over på andre ting. For eksempel på klesvasken som ligger i kjelleren og venter på meg. Må vel ta den da. Hvordan går det med dere da jenter? Hatt en fin helg?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei jenter,

håper dere har hatt en fin helg!

 

Her har det vært drittvær og jeg har ligget 3 dager med feber etc. Blæh. Det var de fridagene... Har til og med vært for slapp til å site på BIM... hehe... Da har jeg vært syk da...

 

Så hyggelig med en ny tråd. Nå har jeg 7 dager igjen til IKM. DVS 4 dager igjen til jeg kan teste med "3 - dager før testen"! *Jippi*! Har nemlig tenkt til å gjøre det denne gangen...Vi reiser til Praha den 5. og det hadde vært veldig greit å vite det før turen. (Bursdagstur for svigers og regner med at det vil bli servert litt vin...)Men har i 3 dager nå hatt EL lignende smerter/mensmurring...ømme bryster og stikkinger i magen. Litt sånn type stikninger som når det har gått ALT for lenge siden man har tisset...Slik har jeg ikke hatt før, så jeg har veldig store forhåpninger denne mnd. (som vanlig hehehe).

 

Fikk mail om at Fruktbarhetsarmebåndet mitt var sendt i posten i dag... Så jeg leste litt mer om det: "- They are said to help promote pregnancy and to protect the mother and unborn fetus from miscarriage.". Så viser det seg at jeg er gravid har det en nyttefunksjon til ;-)

 

Hvordan er det med dere da? Noen tegn? Magefølelse?

 

Lykke til,

klem fra *M

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så leit at du har vært syk, Mary. Men kan det være tegn på noe bra, så har vel ikke snørra vært forgjeves. Krysser fingrene!

He-he...vi er nok litt like der. Jeg er også like positiv hver mnd. Tror alltid at NÅ har det klaffet. Men nå har jeg hatt mensmurringer i rygg og mage i flere dager allerede. Ofte et sikker tegn på at tanta er i anmarsj...spørs om jeg sklir inn i 14pp.

Travelt på jobb i dag. Best å komme igang igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen,

er det muuuulig at tisen kan snegle seg SÅ sakte avgårde? I 2006 burden vel noen ha funnet på en dings som kunne sagt fra etter 6 dagerom egget hadde festet seg eller ikke... Hmfr.. Kanskje vi skal finne opp noe slikt og bli rike :-)

 

Får du ''mensmurring'' SÅ tidlig Snart2? ?

 

Jeg kjenner vanligvis ikke noe før to, maks tre dager før jeg... Håper ikke det har endret seg da og at det er derfor jeg er så øm i den venstre eggstokken, har hatt stikking i magen, superømme pupper, er trøtt, slapp og forkjølet :-(

 

Denne gange MÅ det klaffe...

 

God natt,

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

 

Hei igjen begge to!!

 

Ja nei den tisen er ikke så grei av og til! ;o) Thihi...

Litt morsom skrivefeil bare... :o)

 

Har ikke vært på på noen dager jeg nå. Her går dagene sååå utrolig fort!! Ikke bare at jobben er et eneste kaos med ting som bare ruller inn på pulten, men etter jobb så har vi jo da et hus som renoveres og en båt som skal på vannet, med alt det bringer med seg.

 

Har fått beskjed av gubben om at båten skal på vannet i løpet av neste uke, så her er det bare å hive seg rundt!

 

Kjenner ingenverdens ting den mnd her jeg. Har ikke kjent noen EL heller så vet jo ikke om jeg har hatt EL og hvis jeg har hatt om vi har "truffet". Kjenner jeg slapper litt mer av nå, mulig det er fordi vi skal til legen neste mandag så nå slipper jeg taket litt. Og det føles godt!

 

Krysser fingrene for dere begge jenter, og håper dette er vår mnd!!

 

Klem

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, hei!

 

Ja, snakk om tidlig mensmurring Mary. Det har vært sånn i et par sykluser tidligere også. Blir ikke helt klok på kroppen min, men har heldigvis noenlunde stabile sykluser. Det er jo ikke rart vi blir forvirret når PMS og graviditetstegn er såpass like. Jeg har i alle fall ømme pupper, vondt i ryggen og ustabilt humør til samme tid hver mnd! Men håpet er der selvfølgelig :) Kanskje vi skal finne opp et tidsmaskin som skrur tida frem et par uker fra el til ikm. Hadde vært praktisk, og spart oss for mye grubling.

Høres ut som om du har nok å gjøre, Drømmen. Det er veldig bra! Har stor tro på å være i aktivitet og fokusere på andre ting. Selv har jeg sørget for å enten ha besøk eller fra på besøk hele uka, så da flyr ettermiddagene. Arbeidsdagen går jo fort uansett.

Nå skal poden snart hentes i barnehagen. Ha en fortsatt fin dag begge to.

 

klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja det "tisen" går så alt for sakte *ler* - går unna når jeg skriver noen ganger skjønner du.... Og så har jeg engelsk tastatur her hjemme, og franskt på jobb så da går det litt i surr noen ganger...

 

Sitter her og eller og meller. Skal - skal ikke - skal - skal ikke - osv. osv. teste i morgen tidlig eller ikke... Det er jo HELE 4 dager før IKM. Hadde bestemt meg for å teste fredag -men etter at jeg leste om alle de som testet positivt 6, 5 og 4 dager før IKM, ble jeg litt fristet... Vet jo at jeg blir veeeldig skuffa om den er negativ da...

 

Høres litt deilig ut å ha så mange prosjekter på gang Drømmen - da går forhåpentligvis TIDEN litt kjapt. Hus og båt og greier - hvor er det du bor da???

 

Ps - om det ikke klaffer denne mnd så må du begynne å tempe vet du. Veldig enkelt, så vet du også nøyaktig når og om du har EL. Men det finner vel kanskje legen ut med en blodprøve også da... Lykke til ihvertfall.

 

Nå må jeg gå og legge meg,

 

god natt begge to ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Hehehe... Tidsmaskin ja, det måtte vært noe! :o)

 

Det der med testing er ikke så lett altzå. Nå har jeg merkelig nok bare tatt 2 tester på ett år jeg da! *Stolt* Liker liksom å leve i håpet så lenge som mulig, og når jeg har testet har TR kommet dumpende samme dag eller dagen etter. Vent litt lengre med testingen du, så blir du ikke skuffa uten at du egentlig trenger det fordi det bare kan være at du testet litt tidlig og ikke at du ikke er gravid. *pustpes* Maratonsetning det der! :o)

 

Ja her flyr tiden. Går nesten litt for fort, eneste problemet med å ha så mange prosjekter er at man blir så sliten at man ikke har overskudd til at for mye sengehygge. *Rødme* Thihi...

 

Vi bor i Skien vi, beste stedet på jord. Syns jo jeg selvfølgelig da.

 

Den tempingen får du gi meg en skikkelig innføring i til neste mnd, så er det vel bare å hive seg rundt slik at jeg får startet med det også. Herregud, er jo allerede til mandag jeg skal til legen. Wæææ.... Det blir litt skummelt altzå...

 

Nei, får vel jobbe litt videre her vel, her står oppgave i kø. Ha en fortsatt fin dag jenter, nå nærmer ikm seg med stormskritt, bare å holde ut noen få dager til nå!

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner godt at testene roper på deg. Jeg har 3 CB-digital liggende i skuffen. Fornuften sier at nå må jeg sannelig klare å holde ut i alle fall til søndag før jeg tar dem. Men det er vanskelig, for jeg er så fryktelig nysgjerrig. De berømte mensmurringene i ryggen sa takk for seg i dag tidlig, så nå er det bare å vente i spenning. Hvis det ikke har klaffet denne mnd, kaster jeg meg på tempe-bølgen neste pp. Så da får du gi oss et innføringskurs, Mary. Må si jeg er imponert over viljestyrken din, Drømmen. Så få tester på et helt år! Wow!!! Blir spennende med legetimen din på mandag. Vi må få referat. Bør vel gjøre være like flink som deg å bestille time snart jeg også.....

I dag nyter vi finværet i trøndelag. Deilig med en smak av sommer :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare en lynrask tur innom for å ønske dere riktig god helg. Vi stikker til Praha nå – og har hørt at det er rimelig kaoes på gardermoen så vi bør vel komme oss av gårde.

 

Klarte selvsagt ikke la vær å ta en test – som var negativ... Buhu.... Men det er 3 dager før da (brukte 3-dager før teste også da men....)

 

Hvis alle mine symptomer denne gangen har vært pms så skjønner jeg ingenting. Alt har vært veldig annerledes denne gangen og da har jeg fått menssmerter 3 dager etter EL i tilfelle...

 

Akkurat nå kjennes det ut som tanta er på vei – jeg har snudd til pessimist som jeg alltid gjør et par dager før IKM.... Har klart å la vær å teste i hele år! Men denne pp tror jeg at jeg klarer å brenne av 4 tester lett som bare det.

 

Lykke til og kos dere i helgen. Snakkes til uken

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God tur til Praha! dvs, nå har du vel sikkert dratt, så når du leser dette må jeg vel heller si velkommmen tilbake! Håper uansett at du får en fin tur. Våren i Praha er sikkert helt nydelig.

 

Må innrømme at jeg har en nedtur i dag. Blir like skuffa hver mnd jeg. Tanta kom i dag, så alle tegn denne uka har nok vært PMS. Akkurat som jeg fryktet. Min kjære muntrer meg opp og sier at nå får vi enda en mnd med masse kosing, jenta mi. Men denne dagen i mnd er nok den tyngste for min del. Bygger jo opp et håp selv om jeg hele tiden prøver å fortelle meg selv at jeg må være forberedt på det verste.

 

Får se det positive i det hele. I kveld blir det utepils på brygga sammen med jentene. Får kose meg med at det er vår og at jeg har en kjempefin familie. Krysser fingrene for dere :) Vi får fortsette å holde følge både her og på 1. tri..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

 

God tur til Praha *Mary!! Fordi om testen viste negativt så betyr jo ikke det at du ikke kan være gravid. Håpet for mnd er ikke ute før tanta kommer vet du.

 

Huff... det hørtes ikke noe hyggelig ut med tanke på deg Snart_2, var ikke strygt ment... :o)

Kjenner så uendelig godt til de nedturene der, dagen mensen kommer og dagen etter er gjerne de verste for meg også, åsså blir alt så meget bedre så fort hun har dratt sin vei igjen. Da stiller man med godt mot og stor innsatsvilje nok en gang, og om ikke lenge vil dette gi resultater for oss alle tre!! Det er jeg helt sikker på.

 

Akkurat den mnd her har ikke jeg så mye håp for jeg skal til legen og er så opptatt av det at det skygger faktisk litt over ventingen på ikm. Endelig skal jeg få satt igang ting slik at vi kan få sjekket at alt er som det skal.

 

Nå må dere ha en riktig fin helg begge to, nyt det deilige været som er ute. Den utepilsen kommer sikkert til å smake himmelsk Snart_2!! Vi snakkes helt sikkert igjen over helga tenker jeg. :o)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Nå måtte jeg tilbake til side 3 og hente oss fram igjen, jenter. Vi er nok ikke av de meste skravlete i helgene :)

 

Har hatt en alle tiders helg. Pilsen på fredag smakte fortreffelig og resten av helga har vi vært ute i hagen og på lekeplassen. Har til og med blitt litt solbrent. Litt nedtur å jobbe igjen i dag, men man må vel gjøre litt nytte for seg også.

 

Tanta har tullet med meg i helga. Kom på fredag, og ble borte igjen lørdag og søndag. I dag kom hun for fulle mugger igjen. Så nå blir jeg litt usikker på hvordan jeg skal regne syklusen fremover. Tror jeg satser på el-tester denne mnd, så jeg kommer på rett kjøl igjen. Har kuttet ut det en stund, men nå tror jeg det kan være greit å vite akkurat når riktig tidspunkt er.

 

Spent på å høre hvordan det gikk til legen i dag, Drømmen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Hei på dere begge to!!

 

Nå er jeg kjempespent på deg Mary... Har tanta kommet eller ikke?? :o)

Håper vi hører noe fra deg snart. Og hvordan var helga??

 

Jeg har vært ho s legen i dag vet du Snart_2? Og nå er jeg kjempeletta!!! Sist var han ikke villig til å hjelpe fordi han mente vi var for unge. (Jaja... 24 og 26 år, jeg vet ikke jeg)

 

MEN i dag!!! I dag unnskyldte han seg for sist og sa at vi hadde prøvd såpass lenge at vi måtte la spesialistene overta. Så han skrev brev til priv. gyn. her og forklarte situasjonen og ba om at jeg skulle få en time så fort som mulig. Jippii, jippiii, jippiiiii!! Endelig skjer det noe, og jeg får annet å se frem til enn ikm hver bidige mnd. Nå begynner vi ihvertfall på en prosess.

 

Så i dag er det en fiiiiin dag!!

 

Nei, får vel jobbe litt mer her vel, jammen nok å ta tak i.

 

Ha en strålende dag i finværet jenter, sommeren er endelig kommet!

 

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra at det skjer noe, Drømmen! Ble helt inspirert jeg. Må nok ta steget og bestille legetimen jeg også.

 

Som jeg nevnte har tanta vært litt frem og tilbake i helga. Liten visitt på fredag...ingenting lørdag, søndag og mandag....men i dag kom hun for fulle mugger. Så da tror jeg at jeg regner neste syklus fra i dag. Har hatt 28 dagers sykluser i ett år, men de siste gangene har det vært noen dager over. Må nok ty til el-tester for å finne riktig tidspunkt denne gangen. Har forøvrig kommet opp fra den lille emosjonelle bølgedalen igjen og er klar for en ny runde. Jeg gir meg ikke!!!

 

Spennende med oppdatering fra MaryLamb etter Prahaturen. Kanskje det har klaffet denne gangen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen jenter.

 

Jeghar vært superbusy etter Prahaturen og ikke hatt sjans til å komme innom. (Men har tenkt på dere da!). Kom hjem natt til tirsdag med en h.....#%&¤#^¨~ tante på slep :-(

 

Kom faktisk 2 dager for tidlig... Jeg som har kunnet stille klokka etter syklusen min. Alltid kommet på dagen, alltid hatt 27 dagers syklus - bortsett fra de to siste pp hvor hun kommer 2 dager før. Så alt håp og alle symptomer var bare tidlig pms da. Ble super deppa i Praha da... Huff... men ellers var det en svært hyggelig tur med strålende vær.

 

Superpositivt å høre at legen har sendt deg videre til ekspertise Drømmen, det blir nok fart på sakene snart skal du se ;-) Til deg Snart_2? Jeg vet akkurat hvordan du har det. Kjipe, kjipe tanta. Men nå er hun snart borte igjen, og vi får bare samle det vi har av mot og håp, trekke til oss solens stråler og satse på full klaff veldig snart.

 

I dag dumpet fertilitetsarmebåndet mitt ned i posten - så vi får se om det funker da :-)

 

Ha en fortsatt strålende uke,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Hei på dere begge to!

 

Vet dere hva jenter?? Jeg er gravid!!! JEG er gravid...... :o)

 

Herregud.... Tar litt tid før det går opp for oss her tror jeg. Tok en digital CB i går og da lyste det "gravid" mot meg, åsså tok jeg en vanlig CB i går kveld svaaaakt kryss, og enda en i dag morges og der var det et tydelig kryss...

 

herregud *Virrerrundtmegselv* Spire klor deg fast!!!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En stor gratulasjonsklem her også. Du må ikke forlate oss helt ennå da. Hva var annerledes denne mnd tror du? Jeg synes du har virket mer avslappet etter at du bestilte legetimen. Stemmer det? Brukte du el-tester? He-he....kort sagt -alle detaljer på bordet, jente :) Tips mottas med takk.

 

*smiler for meg selv*. Skikkelig opptur dette. Satser på at 14 blir lykketallet for meg.

 

Ta vare på deg selv om den lille :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Jeg kommer ikke til å forlate dere på leeeenge enda, det kan du være sikker på. Vil da ikke ende opp alene på det andre stedet, dessuten blir jeg her inne litt til for sikkerhetsskyld.

 

Har ikke gjort noenting anderledes den mnd her vi... Er derfor jeg ikke skjønner noen ting.

Men er enig i det du sier om at jeg etter jeg bestemte meg for å bestille legetime har slappet litt mer av og gitt litt mer f... Kanskje det var det som skulle til? :o)

 

Ingen El tester bare masse sex når jeg trodde EL var og et opphold på 2 dager hvor jeg tenkte "Det var den EL'en" Men neida, ikke denne gangen.

 

Er jommen godt at det går an å få det til helt selv selvom man har brukt litt lang tid.

 

Nå venter jeg veldig på dere jenter altzå!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ååååååå - så utrolig gode nyheter. *hopper i stolen av glede*. Dette fortjente du nå Drømmen. Mange gratulasjonsklemmer fra meg - skal gjøre mitt beste for å skynde meg etter inn i 1. tri... Kanskje jeg er sanndrømt after all ;-)

 

Du går vel rundt i en babyrus nå - tror ikke helt det hadde gått opp for meg om jeg plutselig hadde fått det etterlengtede krysset - for en følelse det har måttet være.

 

Lykke til med spiren - blir det Drømmen *med spiren* nå eller???

 

Sitter klar med sugerør og suger til meg alt av babystøv - med fertilitetsarmebåndet på plass rundt håndleddet...

 

God natt og en klem til fra M

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hm.... Lurer igjen jeg... Hadde du ingen som helst liten mistanke denne gangen? Ingen symptomer eller noe annerledes på kroppen? (Annet enn at du gav litt f... mener jeg)?

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen, 'nei vi er ikke de mest skravlesyke jentene. Thihi... Men så er det jo så nydelig vær også da. Dere er vel i full sving med båtpussing og hagearbeid tenker jeg.

 

Syklusen min klusser veldig for tiden - jeg som har SÅ pålitelig syklus. Har vært til å stille klokken etter helt siden juli i fjor - og så begynner den å klusse nå... Kjipt - vil SÅ gjerne følge etter deg Drømmen *drømme* *drømme*

 

Ha en riktig fin helg da jenter - vo snakkes

Klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Hei på dere jenter!! :o)

 

Jeg har vært på messe siden torsdag så jeg har ikke fått vært innom her.

 

Vet dere jeg tror ikke jeg helt skjønner det enda... Går litt tregt her. I tillegg så kjenner jeg ingen verdens ting. Ingen stikninger, ingen kvalme, ingen ømme pupper, INGENTING.

Eneste var at jeg i et par dager her var sikker på at nå kom tanta for jeg hadde relativt sterke menssmerter når jeg skulle hatt mensen, de er borte nå heldigvis og håper de holder seg borte også. Men nå er jeg ikke mer enn 4+4 nå da, så er kanskje litt tidlig. Skal si den jenta her testa pos. tidlig!!

 

Nei, får håpe den lille spira klamrer seg fast der inne og ikke detter ut. *Krysserfingrenefordet*

 

Nå får dere fortsette og oppdatere meg da jenter, er ikke EL om hjørnet snart??

Nå er jeg spent altzå!!

 

Klemmer til dere begge fra

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...