Gå til innhold

Symptomer, men negativ test


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har hatt noen symptomer siste 7-10 dagene; oppblåst, vondt nederst i korsryggen, veldig tett i nesa. Er i tillegg kjempesliten og har en merkelig matlyst, noen dager er jeg sulten hele tiden og andre dager vil jeg ikke ha noe som helst. Hadde en liten blødning torsdag og fredag forrige uke, startet med brun utflod på torsdag og hadde friskt blod på fredag, var ikke helt som mensen, men trodde likevel det var det det var. Etter det har jeg hatt en del utflod, kan minne litt om el-slim, men ikke helt likt. Tok en CB i går som viste negativt.

 

Vi prøver ikke aktivt, har bare kuttet prevensjon og ser hva som skjer, så har ikke helt oversikt over når jeg hadde eggløsning, men hadde el-slim rundt 6-8 februar. Forrige mens var 23.01-28.01, har som regel sykluslengde på 29 dager, så mensen skulle kommet i går, så det er jo absolutt mulig den kommer iløpet av i dag eller i morgen, spesielt med tanke på den negative testen i går, men lurer likevel på om det er noen av dere som har fått negativ test til tross for (foreløpig bare litt) forsinket mens og graviditetssymptomer, og positiv test senere? 

 

Selv om vi har bestemt oss for ikke å stresse for mye med det, så må jeg nok innrømme (for meg selv hvertfall) at jeg blir litt gira av prøvingen.. :sjenert:



Anonymous poster hash: f5f09...eb7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...