Gå til innhold

Fødselsbagen


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei, jeg er første gangs fødende og er i uke 23 ☺️ Lurer på når man bør pakke fødselsbagen og hva er nødvendig å pakke ned? Når bør man ha alt av utstyr på plass i huset ? Kjenner jeg ikke stresser samtidig som jeg stresser litt samtidig siden jeg ikke har kjøpt inn noe til den lille 🙈

 

Anonymous poster hash: 118f0...6b0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er mulig at babyen blir født for tidlig, så du kan like gjerne pakke den nå. Ville nok begynt å kjøpe inn diverse og, bare i tilfelle. Og så er det jo koselig å shoppe til babyen da :)

 

Jeg pakket mye mer enn det jeg faktisk trengte. Fant en liste på nettet som jeg fulgte, men den hadde jo med alt mulig bare sånn i tilfelle.

 

Det jeg faktisk brukte var et par klesskift, toalettsaker, bind og snacks. Og så hadde jeg med mobil og lader da. Til babyen trengte jeg bleier, ett teppe, og et par klesskift. 

 

Hvis du har en mann eller gode venner eller foreldre, kan de alltids komme med ting du trenger mens du er på sykehuset, så det er ikke krise hvis du glemmer noe. Jeg pakket en bag til meg og en til babyen, og mannen glemte helt babyens bag da vi dro til sykehuset. Han bare kom med den senere på dagen. Ikke noe krise. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trur jeg begynte å pakke bagen i uke 37 eller 38. Men hadde ingen tegn på tidlig fødsel, ungene kom i henholdsvis uke 42 og 40.

Pakk vide, løse klær. Jeg skjønte ikke vitsen med det første gang og hadde bare med singletene jeg hadde brukt hele svangerskapet. Men jeg syns de var helt pyton etter fødselen! Ellers brukte jeg ammebh, store truser, litt toalettsaker, ett eller to sett med klær til ungen. Bleier fikk vi på sykehuset.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En ting som er et MUST at jeg har i fødebagen er hårstrikk! Blir skikkelig hissig under fødselen når jeg ikke får vekk det varme svette håret :D Så skal ha et par hårstrikk. I tillegg skal jeg ha med lovehearts da jeg sliter veldig med halsbrann, og paraceter til etterriene. Etterriene var mye verre etter andremann enn etter førstemann. Man får jo smertelindring på sykehuset, men det er jo ikke sikkert de har sjans å komme med dem akkurat når man trenger dem. Kjøper nok en pakke med nattbind og legger oppi, og ellers er det myke og behagelige klær. Og hentesett til lille gullet :hjerte:

Er ikke begynt å pakke enda, men mulig jeg begynner så smått snart. Jeg er i dag i uke 27+5. Tiden flyr:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pakket i uke 39 begge gangene.. men tenkte på å gjøre det mange ganger før den tid 😂

 

Anonymous poster hash: be6a4...ff4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er strax i uke 29 og venter nok noen uker til før den pakkes. I værste tilfelle kan jeg alltid sende mannen hjem for å hente noe, vi bor 30 km unna sykehuset🚙

Men jeg lurer på en annen ting: jeg fikk en veldig liten gutt sist, bare 2.3 kilo. Jeg håper denne blir litt større, normal vekt. Blir det for stort med str 56 på sykehuset? Jeg har kjøpt en deilig bambus pyjamas som jeg vil ta på ham, den er i 56.

Kan dere som har fått normal vektige babyer svare🤷🏼‍♀️👍🏻

Vi måtte jo ned i str 44. Så 56 virker for meg veeeeldig stort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi bor tre timer unna str og jeg holdt på å føde i uke 24 sist. Så jeg pakker i uke denne gangen. Jeg har bare fått små barn. Forrige barnet var under 40 cm langt😁

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Førskolelæreren, jeg hadde kun str.56 med til førstemann - men han var 49cm og 3050gr, og druknet helt i klærne - så vi måtte innom H&M på vei hjem fra sykehuset og kjøpe bodyer i str.50😂 Hadde ikke kjøpt inn noe i den str. Så til nummer to hadde jeg helgardert meg og kjøpte mange fine, nye bodyer i str.50 og klødde sååååå etter å ha de på💙 Ut kom en på 51cm og 3700gr. Han brukte aldri str.50😂 Så det er ikke godt å vite, de er så forskjellige. Jeg tror jeg ville tatt med litt av hvert😄

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg pakket ned litt til sykehuset!

Body i str 50 og 56

Tynne ull longs i str 50 og 56

En bambus pyjamas

En liten bomulls lue

Ett nytt baby pledd

1 smokk til nyfødt

❤🤰🏼❤🤰🏼❤

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...