Gå til innhold

Gravid og så utrolig sliten i kroppen


Ásfríðr

Anbefalte innlegg

Er "bare" i uke 10, og er så sinnsykt sliten. Ble sykmeldt fra jobb i jula, fordi jeg hadde mye blødninger, og legen mente det var pga lavtliggende morkake, og at jeg bare fikk ta det med ro til den flyttet på seg.

 

Nå er julen og sykemeldingen min snart forbi, og jeg både gleder meg og gruer meg til å dra tilbake på jobb. Jeg er i utgangspunktet skikkelig aktiv, trener flere dager i uken, går turer og er aktiv på jobb. Nå gruer jeg meg til å gå en liten tur med hundene. både fordi jeg får så sinnsykt vondt i ryggen, og fordi jeg er helt ferdig etterpå. Å gå i 30 min med hundene føles som en 6 timers fjelltur. Når jeg kommer hjem, greier jeg ikke å holde meg våken. Husarbeid, som aldri har vært et problem er et skikkelig tiltak, og jeg orker ikke engang tenke tanken på å dra på trening.

 

Det kjennes ut som om jeg kan sove døgnet rundt, og jeg må velge aktiviteter i løpet av dagen, fordi det ikke er overskudd til alt.

 

Nå er jeg sånn i villrede, er dette normalt? Hvor mye skal man lytte til kroppen? For meg som er vant til å alltid ha overskudd, er jeg nesten redd meg selv.

 

Skal jeg bare overse kroppens signaler og presse meg likevel? For jeg har jo i grunn igjen ganske mye av graviditeten, kan ikke skjønne hvordan hverdagen og jobblivet skal gå rundt om jeg skal være i en slik form i 6-7 mnd til..

 

Hva er vanlig? Vil overskuddet komme tilbake?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Andre trimester er best for de aller fleste, så jeg regner med du kan ha noe å glede deg til. Det beste er vel å lytte til kropen din nå. Sov når du har mulighet til det, få deg ny sykemelding om du har behov for det nå. Ja, overskuddet vil sannsynligvis komme tilbake når kroppen er klar for det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...