Gå til innhold

hvordan forhindre for stor vektøkning?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Føler kroppen min tar til seg hver eneste kalori. Ikke hjelper det med bekkenplager heller. Får ikke vært så aktiv som jeg ønsker.

 

Anonymous poster hash: 70368...37c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Få svangerskapsdiabetes! Eller lev som om du har det. Null sukker på meg fra uke 26, og gikk ned 2 kg i den perioden.

 

Anonymous poster hash: a0b3a...22d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spis mer proteiner : kjøtt, fisk og egg, og mindre raske karbohydrater: Poteter, Ris, Pasta, søtsaker, isteden spiser du agurk, paprika, salat, tomater, generelt grønnsaker og frukt til dessert etter hvert måltid.

 

Da holder du deg mett, og går ikke opp mye i vekt. Så kan du jo innføre en eller to spisedager i uken, der alt er lov
 :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Det får bare stå til tenker jeg også, mye av vektoppgangen kan være vann, og det får man ikke gjort så mye med :P Synes det er vanskelig å holde seg unna godsaker også (drikker ikke annet enn vann, men spiser en del sjokolade), så sørger i hvert fall for å gå meg svett 1-2 timer nesten daglig pluss litt stallarbeid etc - glad jeg har noe jeg "må" i grunn.



Anonymous poster hash: 12991...34b
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det virker som at kroppen suger til seg alt den kan. Vil si jeg har er ganske normalt kosthold. Jeg spiser ikke godteri og sjokolade. Og drikker bare brus i helgene.

Sjokk på vekta i morges

 

Ts

 

Anonymous poster hash: 70368...37c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg er gravid med nr 4, og har de tidligere svangerskapene gått opp fra 15-20 kg. Det har vært sinnsykt tungt og bli så tung, men også og bli kvitt det igjen. Kroppen min ser ut til å suge til seg alle kalorier som gravid.

 

Nå er jeg gravid i uke 13+5, og har gått opp 4kg. Har vært ekstremt kvalm og uggen den første tre mnd, det eneste som hjalp var å ligge rett ut og småspise. Fra de tidligere svangerskapene har jeg også gått opp mye i starten, og stort sett ikke noe etter uke 25-30. Men. Denne gangen har jeg SÅÅ veldig lyst til å prøve og ikke komme i 20kg pluss igjen, så fra denne uka har jeg skjerpet kraftig inn, samtidig som jeg spiser det kroppen har behov for da. Slanker meg ikke.

Bare syns alt blir så tungt når vekten flyr til værs. Samtidig som bekkenet har vært kranglete, og jeg har brukt krykker endel tidligere.

 

Anonymous poster hash: 421e2...f57

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gikk opp 8 kg i forrige svangerskap. Fødte en frisk nydelig gutt med normal fødselsvekt og lengde,helt perfekt.
Jeg drakk utrolig mye vann hver dag (vet ikke om det skylte bort driten jeg spiste, men tror det var med ¨å hjelpe). Jeg spiste mye sjokolade og chips hele veien... Mosjonerte ikke pga sterke bekkensmerter allerede fra uke 10.
Så mitt beste tips er drikk masse vann hver dag. Vet ikke om det hjelper, men skjønner ikke hvordan ellers jeg ikke raste opp i vekt.
Nå er jeg gravid for andre gang i uke 15, gått opp maks 1 kg (drikker mye vann nå og, men ikke like mye som sist)

Endret av BambiMilla
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Jeg er gravid med nr 5.....veide 58 før graviditeten (15+0) i dag. Er 1,64 høy og veide 64,3 i dag!!! Har gått opp mye tidlig i svangerskapet med alle men nesten ikke gått opp noe de siste mnd. Pleier å legge på meg 10-12 kg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenker at man får prøve å spise som normalt / normalt sunt og f. eks. nøtter kan jo være mettende og er sunt i rett mengde. Man trenger jo faktisk ikke så mye mer enn normalt selv om man er gravid, i hvertfall ikke i 1. og 2. trimester. Ville ikke bekymret meg så mye for det. Det er bare sunt og normalt og legge litt på seg. Det kan gå fort av igjen med amming og trilleturer. Kan være like gale å bekymre seg for å gå for mye ned i vekt pga. ekstrem svangerskapskvalme - da er det bedre med et par kilo ekstra :-) lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...