Gå til innhold

PCO og eggløsningstest


TrudeSagen

Anbefalte innlegg

Har kjent PCO, påvist manglende eggløsninger. En sønn født juni 2015 etter ivf :-) Ammer kun morgen og kveld nå, har ikke mye melk igjen. Plutselig mens i påska (første etter fødselen), begynte bare "for moro skyld" å ta eggløsningstester i midten av april. Aner jo ikke hvor lang "syklus" jeg har, så dette var noe tvilsomt... Aldri testet positivt på EL-test før. Tok mange tester også nå. Negativ test på morgenurin fredag som var, men så plutselig positiv test på morgenurin lørdag! Negativ test igjen lørdag ettermiddag og søndag morgen.


Tolkning...? Har jeg faktisk hatt eggløsning?! EL-testene er jo ikke heeeelt til å stole på, og spesiellt ikke når man har pco, men dette er jo fordi de da vil være konstant positive pga høye verdier av LH. Eller positiv pga test med morgenurin/konsentrert urin? Anbefales av enkelte produsenter at det er best å teste etter kl 10, og gjerne to ganger om dagen for sikkerhetsskyld. Men jeg har jo tatt stort sett alle testene til nesten samme tidspkt (morgen) med konsentrert urin, og de har jo vært negative. Fram til nå.


Kan det faktisk være sånn at jeg har hatt eggløsning...?!


Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Fortsetter under...

Jeg har selv PCOS. Legen min sa det ikke var noe poeng å bruke el-tester, fordi de kun sier at kroppen prøver å slippe et egg. Det klarer en PCO/PCOS-kropp ofte ikke. Man vil dermed kunne få positive tester opp til flere ganger i løpet av en syklus uten at man faktisk har eggløsning. Eneste sikre måte å sjekke dette på selv er temping - selv om man da ikke vet før etter at det har skjedd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...