Gå til innhold

Pco


Måventelenge

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har fått påvist pco. 27 cyster på den ene eggstokken og 32 på den andre. Jeg er 30 år, og vil så klart ha barn. Min partner har utstyret sitt i orden, så det er kun meg det står på. Jeg går på metformin 500 mg to ganger daglig og er en tablett unna fra å ha fullført min første pergotime behandling.( kun 5 tabletter på brettet). Jeg lurer på om det er noen her inne som sliter med det samme? Jeg er helt ny på dette, og har heller ingen å snakke med..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

Jeg fikk påvist det samme i går hos gynokolog. Har hatt sykluser på rundt 60 dager, og prøvd siden oktober. Har ei jente fra før av, da prøvde vi i 9 mnd før det gikk, men viste ikke da det var pga PCO. 

Jeg skal starte opp piller som gjør at jeg får mensen om 2 uker( måtte få 4 uker fra sist først) så videre med hormon som gir el. ( husker ikke navnene på medisinene dessverre). Så da satser jeg på at i første halvdel av juni kommer el og vi kanskje får en liten hjerteskatt til neste vår <3 

Kjenner jeg ble skikkelig letta over å få svar i går, Ikke noe kjekt svar å få i seg selv, men nå vet vi hvertfall hva vi har å jobbe med. Tenkte også å legge om til et kosthold med lav GI og tenke mer på å få bort gluten fra kosten. 
Har i tillegg stoffskiftesykdom som heller ikke er på min siden når det kommer til fruktbarhet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...