Gå til innhold

MA uke 12


Mor☀️

Anbefalte innlegg

Så trist å lese at så mange har mistet, det er så utrolig vondt!

 

Jeg mistet rett før påske. Var 12+2 da jeg plutselig fikk en bitteliten blødning når jeg skulle legge meg. Ble redd, men det ble ikke no mer blødning så jeg roet meg ned. Jeg klarte allikevel ikke å legge fra meg bekymringen å kontaktet legen dagen etter. Han fant ikke hjertelyd. Vi måtte vente med ultralyd på sykehuse til dagen etter, noe vi ikke klarte å vente til. Reiste til privat gyn og fikk se ett dødt lite foster som tilsvarte 8+6. På ultralyd i uke 8+0 var alt kjempe fint. Vi ble helt knust. For en sorg. Den sitter godt i enda, kommer ofte tårer. Neste dag tok jeg medisinsk abort å noen dager etterpå "fødte" jeg noe på størrelsen med en mango. Det var smertefullt. Jeg følte meg tom. En uke etter var jeg på kontroll å legen kunne fortelle at det ikke var rester igjen, heldigvis. Magen min hadde vokst å jeg ante ingen ting om at noe var galt. For en overveldende omstilling å måtte ta, plutselig ble hele gleden omgjort til ett tomrom fullt av sorg!

 

Nå har jeg bare lust å bli gravid igjen. Vi ønsker oss så høyt ett barn nummer to. Har en nydelig sønn på 2år.

 

Vi har valgt å ikke bruke prevensjon, å regner med at kroppen blir gravid når den er klar for det.

 

Noen av dere som fikk eggløsning før første mens? Noen dom har blitt gravid igjen? Kan man få eggløsning selv om man har bittelitt HCG i kroppen?

 

Tror nemmelig jeg hadde eggløsning i går, men graviditetstesten viser en kjempe svak positiv strek som jeg så vidt kan skimte.

 

Mine tanker går til dere som også har mistet ❤️

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 1 måned senere...

Så trist! jeg mistet selv i uke 15. Det er nå over et år siden, og jeg har verdens fineste guttebaby i armene mine nå. Men det vil nok alltid følge med meg. Vi fikk se fosteret på ultralyd, det så så komplett ut. Og etter uke 12 slapper man av og tenker at det går bra. Forteller det til familie og venner. Ekstra vanskelig å måtte forklare til så mange. Mange som ville gratulere og spurte om graviditeten. Hele situasjonen var vond og veldig sår. Så var det fysisk veldig vondt også. Jeg ble gravid 3 mnd senere, og i en ny abort. men så satt det gangen etter. Hadde ikke mensen i mellom, så eggløsningen kom ganske kjapt etter abort nr to.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...