Gå til innhold

negative tester og gravid??


AnAbo

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg er nå ca 14 dager over IKM men bare fått negative tester, senest I går.. har vært kvalm I over to uker og har murringer/smetter som sist jeg var gravid.. hvor lang tid gikk det før dere fikk positiv test?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

De kan godt hende at du har hatt eggløsning senere enn antatt. Så det kan ennå være for tidlig å teste, med mindre du har regelmessig syklus :) men så har du jo de som tester veeeeldig sent. Ei venninne av ei venninne testet ikke positivt før hun begynte å få mage. Hun tok blodprøve hos legen i tillegg, men den slo ut negativ den også. dette er jo mer ekstremt, og jeg tviler for at du kommer til å teste så sent ;)

 

Jeg selv opplever stikninger, mensmerter, er mer trøtt, har sånn smått begynt å få kvalme og er 1 dag over ikm. Negativ test her også.. skjønner din frustrasjon med tanke på at du er så langt over ikm!

 

Håper du får en positiv test snart! :)

 

PS: du kan også dra til legen å ta blodprøve for å sjekke hcg nivået ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bestilte time hos gynekologen I dag for ultralyd.. jeg har en kromosomfeil så det var ikke noe problem å få tidlig ultralyd. Skal på ultralyd på tirsdag, håper det er noe der, det er den beste bursdagsgaven jeg kan få.. har bursdag på tirsdag..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Min tante rød kom, men den var veldig merkelig. Kunne egentli minne om en abort. Men hvem vet ☺ nå begynner prøveperiode 2 😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...