Gå til innhold

Hva skjer??


Mari1992

Anbefalte innlegg

Hei. Jente på 24 som har hatt regelmessig mens med 23 dagers syklus.

Forrige mens gikk 6 dager på overtid (negativ test) med symptomer som uggen,sliten og veldig vonde bryster noe jeg aldri har hatt/vært i forbindelse med mens. TR kom nå den 12 januar var ferdig da den 16. fikk en snåååål blødning nå den 25 og den ga seg i dag. (Unnskyld for ekle detaljer nå) dag 1: litt blod men mye brunt. Ikke mye i mengde. Dag 2. Noe mindre men bare brunt. Kun på papiret liksom. Dag 3. Samme som dag 2 bare med litt murringer nederst i magen. Dag 4. Litt ømme bryst,minimalt med brunt på morran,fortsatt murringer,kvalm og oppkast,trøtt og sliten. Ingen prevensjon og jevnlig sex.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kan det hende dette har vært en festeblødning? Ingen erfaring med dette selv, men hørt de kan vare godt 2 til 5 dager og er gjerne mildere enn vanlig mens. Du får ta en test om noen dager/en ukes tid så får vi håpe det er kroppen din som sier ifra at nå skjer det noe!  :Nikke:

 

Krysser fingrene for deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

på'n igjen med lyyyysebrunt på papiret i dag tidlig. Fortsatt murringer og kvalm med et par brekninger. Fortsatt ømme bryst. Skal ha mensen igjen til uka. Men denne rare greia i mellom har jeg kun hatt 3 Mnd etter endt effekt av P-sprøyte. Tok den siste i mars 2014 og har hatt normal syklus siden desember 2014. Lest litt ang festeblødning og slikt,men tør liksom ikke tro det er det heller. Men,kommer ikke TR til uka så får jeg teste nærmere helgen igjen. Sist var den jo nesten en uke for sen og fortsatt negativ test. Kan det være at jeg hadde en mens i mellom men HCG var lavt og at jeg KAN være lenger på vei enn fra EL i januar?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan jeg spørre hvordan det går med deg? Jeg har det likt som deg, akkurat nå. Jeg skjønner ingenting, ikke Volvat heller..

Fikk beskjed om å komme på time om 14 dager om ikke mensen kommer i gang. Hun sa at dette er hvertfall ikke mensen. Og tok en test idag, den er negativ så er ikke gravid heller.

Har pausemåned fra pergotime nå, lei av at alt klusser seg til hele tiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Joda,fortsatt mensen her! Noen ganger bare litt,noen ganger brunt men så starter det på igjen. Ingen smerter,ingen murring og negative tester! Så begynner å bli litt i overkant stressa merker jeg. Hadde et opphold med mensen nå,så hadde etterlengtet(haha) samleie i sta,men da startet blødningene igjen. Så begynner å bli alvorlig nervøs for at det er noe galt. Har underlivskreft i familien. Alle kvinner på både mor og far sin side har hatt cyster på eggstokker og livmortappen.. Har jo holdt på noen dager nå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville nok ikke bekymret meg for kreft. Men er du usikker så få en time hos gynekolog:) det er bedre det enn å være redd! Jeg er mer bekymret for hormonforstyrrelsene jeg da, det må jo være noe sånt! Men småblødninger/spotting i 10(!) dager kan jo ikke være normalt... Jeg merker jeg er sliten av der og forstår ikke hvor det kommer fra:( jeg blør mer hvis livmoren trekker seg sammen, så gjør ingenting for å fremprovosere det....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Underlige greier dette her altså! Det gir seg jo ikke heller! :/ aldri hatt sånt før heller. Får ringe lege og høre..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag ble jeg faktisk ringt av volvat og bedt om å komme på en time imorgen. Det er visst ikke normalt at det skal være sånn.. Så nå er jeg spent på hva de sier der imorgen! Idag har jeg fått fryktelig vondt i ryggen også...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ennå ikke sluttet å blø..

Er ikkje normalt detta, tror jeg ville kontakta lege. Kan være no som ikkje er som det skal være.

 

 

 

Anonymous poster hash: e388a...787

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsatt spotting etter sex. Ringte lege men de tok meg ikke seriøst. Ikke tatt ny test ennå. Er nå over det som skulle vært vanlig mens..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sorry,skrivefeil. 35 dager siden siste mens startet.. Fortsatt "spotting" med en blanding av brunt og friskt blod. Murringer i magen som er ganske svake. Er forsåvidt over IKM nå,tror jeg?!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...