Gå til innhold

Hjelp!


Grå

Anbefalte innlegg

Jeg er gravid i uke 15 bf og jeg har ikke vært på talefot siden jeg ble gravid. Vi har ikke vært kjærester men treffest i en periode. For å gjøre innlegge kort, så er hele greia et mareritt og hele livs gløden min er ute. Jeg har lyst å ordne opp før barnet blir født slik at bf kan starte med å bli kjent med barnet sitt. D vil han ikke. Vil ikke ha noe med barnet før jeg er ferdig å amme, da skal han ha barnet hjemme annen hver helg. Kan han kreve det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Fortsetter under...

Hei, ser du har skreve dette for ei stund tilbake og ikkje har fått svar. Trur du skal heller gå inn på formunet gravid (1. trimester) og spør der. Er veldig sjeldent folk ser her inne nemlig :/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Han kan ikke kreve det nei. Siden dere ikke bor sammen så får du full foreldreansvar og omsorg. Det som kan være lurt er å dra på familievernkontoret. Før barnet skal være sammen med far alene og med overnatting uten deg er det viktig at barnet er trygg på far, noe som krever tilvenning dersom han ikke har hatt kontakt med barnet. Far må også bli kjent med barnet og barnets rutiner før han har barnet alene på overnatting. Tenker familievernkontoret er rette plassen for deg :) Lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...