Gå til innhold

Litt skummelt


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei, jeg har akkurat kanskje fått påvist pcos og sitter med mye tomrom i hodet. Jeg og typen har prøvd uten og egentlig prøve i 1 og ett halvt år, men jeg har hatt ett ønske om vektnedgang før jeg ble gravid. Så har ikke vært så viktig og bli gravid med en gang.

 

Men nå som jeg da kanskje (nesten garantert) har pcos så blei det brått litt viktigere for meg. Jeg har jo lenge lurt på hva som er i veien da jeg har "skjegg" og uønsket hår andre plasser i tilleg. Jeg har også vært supersliten, håravfall, kviser og uren hud. For og nevne noe..

 

Tok blodprøver på fredag og skal snakke med legen i morra.. Men nå går dagene så sakte at jeg veit snart ikke hvor jeg skal gjøre av meg... Jeg glemmer alltid alt jeg lurer på når jeg skal snakke med legen så jeg får vell skrive en lapp. Lurer på om jeg har lyst til og prøve metformin og tenker og nevne det for legen. Og skal prøve meg på lavkarbo. Litt mere motivert nå for og virkelig jobbe for det.

 

Jeg veit ikke helt hvor jeg vill med dette men jeg måtte vell bare få ut litt tanker, fint om noen sier sine erfaringer med behandling osv. 😊

 

Anonymous poster hash: c588b...470

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...