Gå til innhold

Kan moderatorene snart forby multisitering 😑


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Jigglewiggle

jeg skal ta det videre, men til neste gang vil jeg bare tipse om at det er bedre om slike ting blir tatt opp på vår ris og ros side, lettere for oss å se tråden da.

 

JW, brukermoderator

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skulle ønske det var et forbud mot bruk av ord og utrykk på feil måte. Den dagen de forbyr feilstaving derimot kommer jeg til å slite.

 

 

Anonymous poster hash: 380bb...75a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er medlem av flere andre forumer hvor kun det siste innlegget automatisk kommer opp når man siterer, i tillegg til en link innlegget det siterte svaret har kommentert, om dere skjønner hva jeg mener. Mye mer ryddig, og ikke minst noe som er mer gjennomførbart enn at folk skal skrive "til deg som sa x for tre sider siden" når en diskusjon går raskt (noe de ofte gjør i tråder med mye multisitering).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hanne Mari

Hei
Som Jigglewiggle sier vil dette bli borte når den store oppgradeingen av forumet kommer i løpet av høsten. Vi er veldig enige i at det er rotete, men teknisk er det ikke mulig å legge inn at man bare siterer det man ønsker automatisk. (Ingen er altså i stand til å "forby" det.)

 

Det er imidlertid sånn at man kun siterer det ene innlegget på Klikk.no sitt andre store forum, Kvinneguiden, så vi skal få det inn!
 
Og, en liten kuriositet til dere som er litt tekniske, det er mulig å fikse det selv. 
Om du siteterer noen som har sitert en annen, og sitatboksene dukker opp i svarboksen din, kan du trykke på den lille bryteren til venstre over svarboksen (rett til høyre for profilbildet). Da skrur du av html, og du kan gå inn og slette det du ikke vil skal stå der når du siterer. Følg med på kodene der det står "quote" og streker før og etter denne kodingen, som gjør at det vil se ut som html igjen når det postes. Men da kan du gå inn og fjerne innlegg over det du faktisk vil sitere. Trykk på bryteren igjen for å se hvordan det blir seende ut.

 

Dette er noe omstendelig, men som sagt er dette noe som vil bli fikset i oppgraderingen.

 

Selve multisitat-knappen er jo forøvrig til for å kunne svare flere ulike personer og skrive innimellom innleggene, men jeg har svart på dette utfra at jeg regner med du refererer til at det blir mange sitatbokser automatisk, ikke at folk med vilje bruker multisitat.

 

Flytter tråden til Ris og Ros sånn at flere ser det! :)

 

Hanne Mari, forumansvarlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Antarctica

Blir gal av å lese gift mann kondom tråden!

 

Anonymous poster hash: 20095...1a8

Skjønner hva du mener, og enda verre hvis man er blitt sitert. Jeg kom i skade for å svare i den tråden, så plutselig hadde jeg 45 sitatvarsler (som gissel innerst i et sitatskred jeg ikke lenger deltok i...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...