Gå til innhold

Har dere annonsert graviditeten?


ozbaby

Anbefalte innlegg

Jeg er nå inne i min 13. uke, og har begynte å fortelle om graviditeten de de rundt meg. Så nå vet venner, familie og kolleger at jeg er gravid. En stor lettelse egentlig, da jeg er fryktelig dårlig til å holde på hemmeligheter :)  Det kommer derimot ikke til å bli en statusoppdatering på facebook! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har fortalt det til endel (familie, jobb og noen venner)... har ikke hatt noe valg siden jeg er så dårlig så har det vært vanskelig å skjule det. Ikke annonsert det på face.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fortalte det til mamma, de nærmeste venninnene mine og jobben etter 5 uker, da spøy jeg så mye at det ikke var noe vits i å prøve  å skjule det. Resten av veren fikk vite det da jeg var 9 uker på vei. Er 12+1 i dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Måtte si det til en nær venninne fordi vi var på weekendtur, og delte rom.

Jeg ønsker å holde det hemmelig noen uker til. Skal på ultralyd neste uke, da er jeg 10+1. Har lite symptomer nå, bortsett fra en god kul på magen som jeg gjemmer så godt jeg kan. Tilfelle det er en ma, ønsker jeg å skjule hele graviditeten. Da prøver vi bare igjen så snart som mulig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De aller nærmeste (foreldrene mine og søsken, min manns mor og søsken) vet, de nærmeste vennene våre pluss noen kollegaer på jobb (pga jeg har vært veldig trøtt og sliten).. Resten av familien, venner og øvrige kollegaer får vente til jeg har sjekket at alt er ok i uke 13 ( har sjekket det 2 ganger allerede) :-) nå er jeg 11 uker og føler meg småfeit :-P gleder meg til å si det og slippe å skjule magen slik :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Familie og kollegaer vet det nå ja, er 13+3 uker, og vanskelig å skjule, og at jeg i tilegg er sykmeldt 80%. Hvorfor holde det hemmelig? Så lenge alt står bra til og ikke har hatt problemer tidligere da ☺

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 uker, og fikk bekreftet at det var en voksende baby i magen med et bankende hjerte på tidlig ul idag :hjerte: Så nå begynner vi nok å fortelle det til vår nærmeste familie:) Resten får nok vente litt til;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...