Gå til innhold

Jeg er så lei


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg er så lei andres kommentarer

"Du har da ikke så stor mage, jeg var veldig stor. " fler som syns at dette er irriterende?

Jeg blir egentlig litt lei meg.. For jeg er fornøyd bare barnet mitt har det bra.

Og andre som har vært gravid skal legge seg borti alt. Det begynner og bli slitsomt

 

Anonymous poster hash: f1e50...c03

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg synes også det blir feil andre veien. F.eks: så stor du er, er det vanlig å være så stor så tidlig? Jeg har ikke opplevd det, men kjenner flere som har fått kommentarer som det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg føler at jeg er på motsatt ende av skalaen. Er 3 måneder igjen og føler meg ikke noe større enn andre som er kommet like langt, og er innenfor gjennomsnittet hos jordmor. Er ikke noe gøy å få høre "wow! Så stor du har blitt! Eller du blir jo bare større og større! Ja, har blitt større siden før jeg var gravid men er ikke gedigen....

 

Anonymous poster hash: 252b7...052

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff ja jeg er så lei av kommentarer som; ja du skal bli bra stor når du er så stor allerede!!! Ingen svangerskap er like mn det virker som at alle har glemt det siden de kommenterer som noen idioter!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gruer meg nesten for å fortelle folk hvor langt jeg er på veg, for jeg har stor mage, og vet at de kommer til å kommentere noe på det , når de hører at jeg har 4 mnd igjen. Jeg hadde veldig stor mage med første mann også, men babyen hadde det fint og jeg tenker det er det viktigste.. Man har da vel nok å bekymre seg over om ikke andre skal kommentere hvor stor/liten mage man har i tillegg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ignorer!

 

Folk eier ikke folkeskikk når det kommer til gravide. La oss ta oss til rette og kommentere andres kropp og gjerne klå dem på magen.; når folk er gravide så er det lov!!!

 

Jeg er 37 uker og fødeklar og har "liten" mage. Folk må kommentere at den er så søt og liten og at de hadde sånn mage når de var 4 mnd på vei. Det viktigste for meg er at baby følger sin vekstkurve og han er sterk som en okse da jeg ser både albuer og bein stikke ut av magen min :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...