Gå til innhold

Høygravid, sliten og sur!


09+11+15 <3

Anbefalte innlegg

Sliter med å holde humøret oppe om dagen. Været er ikke så veldig mye å skryte av i dag og ungene begynner å bli rastløse. Jeg kjenner at jeg stadig må ta meg en tur i et annet rom og telle til 1000.

Jeg vil nyte disse dagene med barna før baby kommer, men jeg blir gal av dem for tiden. Føler meg som en skikkelig dritt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Føler jeg kjenner meg litt igjen.
Ungene har ferie og vi koser oss, men.
Det er et stort men, jeg ar en som blir 18år i slutten av måneden og han gjør hverdagen så vanskelig for eg at det rett og slett til tider kommer ut en indre demon av meg.
Det er fryktelig.
Jeg teller til 1000 flere ganger til dagen og må ofte lukke meg selv inn på et rom helt alene, bare får å få utløp for frustrasjonen.

 

 

Nei, jeg hadde visst ikke helt forutsett hvordan det ville være å ha alle ungene hjemme, være høygravid, ha huset på hodet pga av oppusning og en som snart blir 18år som tror han kan gjøre hva pokker han vil og slår av den grunn av mobilen og stikker av helger i sleng, uten at vi vet hvor han er.

Hadde barn blitt født som tenåringer hadde eg hatt 1 barn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå følte jeg meg ganske heldig men her er det alt for varmt.. Har solt meg, ryddet litt men ikke på langt nær alt jeg hadde planer om å rydde. Samboer har vært på jobben sin i et par dager og er hjemme om 1,5 time, jeg er ensomt, sliten, hoven i bena, ubrukelig og hater at jeg ikke i det minste kan holde huset på stell når han jobber 24 timers dager! Har sovet 3 timer bare fordi jeg ikke orker å være våken.. Gleder meg litt til regnet kommer til østlandet på mandag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samme her... Alene med tre barn døgnet rundt for tiden, siden de har ferie og mannen jobber enda og er bonde på "fritiden" (noe som er resten av døgnet i disse rundballtider). Sliter med bekkenet og kvalme, vann i kroppen, svimmelhet og generelt sliten. Mye kynnere og nedpress. Passer dårlig med en viljesterk toåring og to kranglefanter på 9 og 11 ;) Har snakket med foreldrene mine så de skal passe alle tre 4 dager om 1 uke, og det skal bli deilig! Bare ta vare på meg selv og ladde opp til fødsel 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...