Gå til innhold

Slik gikk det med oss


Manille73

Anbefalte innlegg

Ønsker bare å fortelle hvordan all prøving endte for oss. Jeg er nå 41 år og min sambo er 40. Fra tidligere har jeg et barn på 16 år og han har to barn på 16 og 13 år. Vi har prøvd å få barn i 2,5 år nå. Min fsh verdi var da ca 10 og amh 3. Hvilket sier at det er mulig men kan se vanskelig ut. Spontan ab i uke 10 etter å ha blitt gravid på vanlig måte. Så ble det IVF, ialt 3 forsøk. Ble spontant gravid mellom 1. Og 2. IVF men det endte i missed abortion i uke 6. Etter det har vi vært gjennom 2 IVF og nå et fryseforsøk med innsett av det ene egget vi fikk på frys. Vi har brukt ca 150 tusen på forsøkene og har nå valgt å gi oss. Det føles utrolig urettferdig og jeg har enda ikke blitt fortrolig med at vi ikke skal få oppleve å få et felles barn. Etter å ha prøvd alt inkl homeopati, healing, fotsoneterapi, omlegging av kost og inntak av div vitaminer + IVF, innser jeg at vi har minimale sjanser. Jeg har iløpet av tiden iallefall mistet all tro på alle disse rare ting som tilbys prøvere men som koster flesk. Når alt kommer til stykket så tror jeg det er kvaliteten på egget og forholdene i livmoras slimhinne som avgjør, forutsatt at man har egg og normale sædceller. Jeg høres kanskje bitter ut og det bekrefter jeg også at jeg er! Men jeg skulle være "fornuftig" å ikke få nr to før etter fullført utdannelse. Vel, det ble for sent og det må jeg nå leve med! Jeg ønsker alle andre slitere her inne masse lykke til! Måtte mirakler skje! Nå må jeg bare finne måter å komme over dette store savnet på...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 2 uker senere...

Hei kjære deg..

Stress ned...

ro ned prøvingen å bare nyt hverandre..

det er mitt råd..

ja er ikke lett vet det..har selv prøvd i 8 år uten å lykkes..har vært gravid 3 ganger men mistet tidelig i svangerskapet..

er nå 46 år..er inne på vårt siste år som prøvere.. savnet er enormt...men prøver å leve med at vi får mest sansynelig ikke barn..selv om ønsket og håpet ennå er der...

har vært litt inne på tanken på eggdonasjon..men mannen er ikke helt der ennå...

men vi har ei nydelig Breton jente på 2 år(hund) det tar bort litt av savnet etter barn men blir alikevel ikke helt det samme..

 

men kjære deg..

ro ned og nyt..det er sommer..ha fri og kos dere så skal du se at spiren sitter innen ferien er omme. lykke til.

 

 

klem fra meg.

 

:hjerte:  :hjerte:  :hjerte::dagens-rose:  :dagens-rose:  :dagens-rose:  :hjerte:  :hjerte:  :hjerte:  :dagens-rose:  :dagens-rose:  :dagens-rose:  :hjerte:  :hjerte:  :hjerte:  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for gode ord! :) Skal nyte sommeren. Eggdonasjon er ikke noe for oss, mest fordi det koster så mye. Sender masse positive tanker og energi til deg Solrose 🌹

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så raust av deg å dele. Vi har alle vårt og det er fint å dele for da kan man sette egne ting i perspektiv og. Tvi tvi for at mirakler skjer :)

 

Anonymous poster hash: 0efc8...807

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser du har prøvd mye. Selv går jeg til akupunktur, har fått forlenget syklus. Ser ikke mannen før imaget, så jeg kan ikke si om målene har hjulpet oss ennå.

 

Masse posetiv energi og lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...