Gå til innhold

Bare en hel måned igjen til vi har termin jenter!


Leirha

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Formen er ålreit! Jeg sliter med mye kynnere og får det så fort jeg gjør noe i huset og også når jeg tar det med ro. Magen har sunket en del allerede og jeg kjenner tidvis at hun vrir hodet sitt godt nedi bekkenet (det gjør vondt i tissen :( ) Begynner å glede meg til å føde men er selvfølgelig ikke klar i huset. Samboer har fått ny jobb og jobber fort overtid til 8-9 på kvelden (minimum 1 times reisevei fra jobb, i går var det 2). Har akseptert at vi neppe får huset i stand til babyen er her men skal i det minste prøve å få soverommet klart. Ellers hadde det løst mye å få lagt parketten i stua (som ligger i pakker på kjøkkenet). Det hadde løst en del :)

 

Jeg vet liksom ikke hvilken termin jeg skal forholde meg til heller! Jordmor sier alltid at alt er heeelt perfekt i forhold til 31. Juli mens på ultralyden ble det flyttet til 5. August o.O Ja ja.. En eller annen gang!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 uker igjen til termin i dag😊 3 uker å jobbe! Nærmer seg møte med lilleprins😍

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag er jeg faktisk høygravid, juhu!
34+4, 40 dager til termin.
Tiden flagrer avgårde og plutselig sitter vi her hele gjengen med våre små magetroll i armene.

Jeg har det veldig fint, jeg kan egentlig ikke klage på noe, utennom to ting, den J***** halsbrannen som gjør at jeg ikke får i meg noe særlig om dagen, for alt kommer opp igjen, og astmaen som holdes sånn noenlunde på et stabilt dårlig nivå.
Akkurat på grensen, noen dager er jeg så dårlig at jeg må ta masse medisiner, andre dager slipper jeg medisiner, men jeg er såpass dårlig at jeg holder huset for det meste.

Ellers så er jeg litt kvalm, men det er vel ikke så rart i og med at jeg spiser såpass lite.

Bekkenet er helt fint, ikke vondt i noe beinstruktur, ledd eller senere, utennom noen innmari vinde ligamentdger innimellom, dager da ligamnetbåndene strekkes kraftog virker det som som, og de dagene går det ikke an å bevege seg mye da det er konstant krampe hvordan jeg enn vrir og rikker meg.

Jeg har ikke noe økt tissetrang, har ikke våknet på nettene for å gå på do. Så det er helt som normalt med 3-4 ganger i døgnet.
Jeg sover som en stein på natta og syns ikke det er tungt i det hele tatt å være 35 uker på vei.
I det hele tatt et veldig fint svangerskap.

Gleder meg til disse siste dagene nå, han trenger ikke komme før termin ihvertfall, jeg tror jeg selv må mentalt forberede meg. 

Dette er vel litt sånn mot strømmen gjerne, men for meg er termin en magisk dato og jeg begynner å bli kjempeklar, alle de andre har jo kommet en god uke over termin, så jeg er instilt på en uke over. Sånn er det bare, men vi får se.
Blir spennende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, jeg begynner å bli skikkelig lei!! Føler meg tung nå og halsbrannen tar snart livet av meg!! Jeg holder på å forgå og i morgen er det rett på apoteket for å kjøpe meg Link. Jeg våkner 4 ganger hver natt, helt uten grunn. Det står at kroppen forbereder seg til nattevåk og alt jeg tenker er WHYYYY???!! Kan ikke kroppen min bare sove når den nå kan og la meg håndtere nattevåk når det er nødvendig ;) Jeg må alltid på do om natten også, og den lufta jeg noen ager har i magen?? Lord sier jeg bare, det er liksom ingenting som må ut, det er bare luftsmerte, sikkert fordi baby ligger på tarmen eller noe. Helt grusomt, idag har vært en sånn dag.

46 dager igjen til termin idag, nå kan det jo hende de vil sette meg igang tidligere enn det pga lite fostervann, men jeg håper egentlig å slippe å bli satt igang pga. tidligere opplevelse med igangsetting, en naturlig, spontanfødsel er jo så mye bedre for kroppen. Ja, vi får se :) Uansett så gleder jeg meg helt vilt til å være ferig med dette nå og å få se lille baby endelig :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh baby spreller enormt i dag! :D Godt og slitsomt :-P

 

Det jeg lurer på er, vi som får sensommerbaby, hva skal vi ha i vognen? Har kjøpt en BabyJogger City Elite og lurer på om jeg skal bruke helseteppe eller lammeskinn i bunn, trenger jeg dyne etc etc. Voksipose har jeg kjøpt til vinteren alt for jeg kom over et knalltilbud men ellers har jeg tenkt lite på hva man trenger i selve vognen!

 

Har kjøpt en del bodyer allerede, alt av utstyr er egentlig i boks men vi venter med seng, har et babynest vi skal bruke i starten. Vi har ikke stellebord men har vaskemaskin og tørketrommel som står oppå hverandre. Disse skal flyttes og bygges inn med eikebenk og stellematten vil få plass der. :-) Planene er klare men gubben får ikke gjort stort når han jobber 07:00-18:00 mange dager (ny jobb i skakkjørt firma som trenger ekstra tilsyn).

 

36 dager igjen til termin i følge JM og anklene mine har endelig eksplodert i vann. Får knapt på meg sko nå, til og med flip flopsene mine er tighte! Hjelpes! Drikker i det minste bringebærbladte til den store gullmedaljen men sikkert ikke nok rent vann.

 

Tenkte også trene en del nå den siste måneden. Styrkeøvelsene til bekkenet gir meg ironisk nok bekkenlåsning men skal satse på mage og ryggtrening! Kanskje det hjelper litt på vannet i bena også?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I morgen er jeg offiselt høygravid!

Kjenner jeg begynner å få litt hetta. På en måte er jeg kjempeklar, på en annen syns jeg det er ganske skummelt å få 3.mann. Begynner å syns det er skummelt å skulle føde igjen også. Har på følelsen at hun er stor. Også er hun i sete foreløpig :/

 

Vet ikke helt hva vi skal ha i vognen jeg heller. De to andre er født på høsten. Tenker at det kanskje er greit med saueskinn og helseteppe hvis det er veldig varmt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er jo fortsatt litt tid til å snu seg da? Snakket med jordmor om det? Det går nok helt fint ^_^

 

Hvor får man egentlig kjøpt lammeskinn? Finner det så få steder men lurer på om vi må investere i det her og.. Hvis det er det tryggeste mener jeg. Hva gjorde man før egentlig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nøstebarn har fine skinn😊 kjøpte begge mine derfra, har hatt de i mange år, men gitt de en runde i vaskemaskina med lanolin såpe og da er de gode som nye igjen😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres jo bra ut! Nå har farmor sagt at hun gjerne vil kjøpe lammeskinn til meg i bursdagsgave så jeg slipper å tenke på det :-) Da er det eneste vi trenger en seng og vi har jo babynest til starten, så ingen hast! ^_^ Nå kan bebis bare komme!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Da har vi fått det siste vi trengte😊 seng! Hadde jo vugge, men det ble for trangt på rommet sist, så nå fikk vi Stokke mini😊 så herlig vite han da har seng videre også👍🏼

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Har også kjøpt Stokke mini, så gleder meg til å få testet ut den :)

Hadde bare vanlig sprinkelseng til førstemann, men ser at det ville tatt for mye plass ved siden sengen min. 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bestilte oss en Kili-seng for ikke lenge siden, svigerfar/mor ville gjerne få sponse den :D Den skal komme i August en gang så da blir det vel å bruke nest til da. Håper vi får plass i sengen i starten bare!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bestilte oss en Kili-seng for ikke lenge siden, svigerfar/mor ville gjerne få sponse den :D Den skal komme i August en gang så da blir det vel å bruke nest til da. Håper vi får plass i sengen i starten bare!

Åh, den sengen er nydelig! 😍👌

Mulig vi går over til den når stokke mini blir for liten. Syns ikke Stokke sleepy sengen fin når den blir større 😝

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...