Gå til innhold

er jeg helt gal??


betti

Anbefalte innlegg

Jeg er redd for at følelsene mine for kjæresten har endret seg ettet graviditeten.....!! Er det mulig?? At jeg er blitt mindre glad i ham?? Eller er det bare hormoner og reddsel??

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Min erfaring er at man ikke kan stole helt på seg selv,sine følelser og tanker under graviditeten. Jeg forsto det ikke selv underveis men i etterkant forsto jeg at hormonene forsterket den minste lille følelse!

Avvent og ikke ta noen avgjørelser nå :)

 

Anonymous poster hash: 30416...23c

Lenke til kommentar

Jeg kan svinge mellom å hate han, ikke skjønne hvorfor vi er sammen osv, til å virkelig elske han høyere enn noensinne tidligere og savne han når han er ute av rommet iløpet av sammen timen... Jeg antar dette er helt vanlig med tanke på alle hormonene 😊

Lenke til kommentar

Godt mulig det er hormonene ja.

Men for meg var det nok ikke det, jeg mistet alle følelser, og tenkte at det var hormonene, men det kom bare aldri tilbake. Selv med mye jobbing.

Men, har hørt om det før at det kan skje, så blir ting mer normale etter fødsel.
Det var det jeg hang meg på, men vi var bare ikke så heldige.

Lenke til kommentar

Du er ikke gal, bare hormonell. 

 

Å få barn sammen er en stor avgjørelse og stor livsendring, og noen ganger får slike ting man til å legge merke til at ikke alt er som det skal, selv om det har funket så langt. Men ikke stress med det nå. Om følelsene ikke kommer tilbake så får dere etterhvert finne ut hva dere vil for fremtiden. Anbefaler å sjekke ut om kommunen har gratis samlivsterapi (finnes her jeg bor, men ikke mange som vet om det). Kan være greit med hjelp av en objektiv tredjemann når man er forvirra og emosjonell. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...