Gå til innhold

Jeg behandler ham som dritt - hvorfor gjør jeg det?!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg tenker jo på det når jeg får det litt på avstand... Kjæresten min er en skikkelig tøff mann som aldri har latt seg plukke på nesa tidligere. Han er faktisk kjent for å være litt av en drittsekk blant sine ekser. Men så har noe forandra seg når han har møtt meg, han har blitt så utrolig myk og finner seg i omtrent alt. Jeg vet jeg kan være skikkelig humørsyk, og når jeg er litt nedfor så glefser jeg til han og han har ikke gjort noe galt. Av og til lurer jeg på om underbevisstheten min prøver å se hvor langt jeg kan strekke strikken før han klikker. Men han, tøffeste mannen i byen, blir bare lei seg når jeg behandler ham dårlig....

Er redd jeg skal måtte miste han før jeg skjønner at jeg ikke kan snakke til ham som jeg gjør, jeg vrir ting til å være hans feil, jeg snakker nedverdigende til ham. Har faktisk også et par ganger sagt unnskyld og sagt at han må være litt tøffere med meg, men han klarer ikke fordi han er så glad i meg.

 

Hvordan kan jeg ta meg sammen!!?

 

Anonymous poster hash: 9f10f...86c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Å be ham være tøffere mot deg er det samme som å legge ansvaret for din oppførsel på ham. Som at du hadde blitt snillere hvis han var tøffere, og at han på en måte kan skylde seg selv. Forferdelig dårlig gjort!

 

Hvis du har en snill og god mann skal du prise deg lykkelig!!

 

Min eks var mot meg som du er mot din mann. En dag får man nok, og da er det så NOK at det er for sent. Eksen min kan dra til h for min del, han angrer og bedyrer at alt skal bli så mye bedre. Vel, det er for sent. Mine følelser for ham er borte. Når du tillater deg å behandle en du påstår du elsker på slikt vis, kan du bare ha det så godt, tenker jeg.

 

Enten gjør du helomvending, eller så sitter du der med skjegget i postkassa en dag. Og DA er det for sent.

 

Anonymous poster hash: 07c73...f96

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror det er fordi mange må ha en leder i forholdet for å trives. Har man ikke det prøver man ubevisst å bli leder selv. Når dere da ikke har disse rollene helt definert vil det blir en del gnisninger, som f.eks at du glefser til han. Hadde jeg ikke møtt motstand hos mannen min hadde jeg begynt å oppføre meg verre og verre. Jeg hadde kjedet meg, blitt ulykkelig og jeg hadde syns han var irriterende og veik. Det var grunnen til at jeg ikke så noen framtid med min ungdomskjæreste, han var rett og slett for snill på feil måte. Hva du skal gjøre vet jeg ikke, men kanskje forklare problemet en gang til. Si at du har behov for motstand når det trengs, og at å sette grenser ikke er noe negativt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje stygt å si, men du burde skamme deg! Det er ikke så mange gode menn igjen der ute. Og du har en fantastisk mann som du rett og slett behandler som dritt. Du tar han for gitt! Her er det kun du som må skjerpe deg. Du ser hva han er verdt. Ta vare på det, eller slipp han fri!

Det er bra damer som står i kø for å få en bra mann!!

Beklager, men jeg har sittet i din manns situasjon i flere år nå. Det er bare ikke greit.

Og du krever at han blir tøffere!?

Gå i deg selv!

 

Anonymous poster hash: e451b...8c9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis det var omvendt og det var mannen din som behandlet deg slik, hadde alle svarene her vært "Slå opp! Ikke vær dørmatte" osv.

 

Det er bare kjipt å behandle den man er glad i på den måten, og det er IKKE mannen din sin feil at du er skikkelig bitch mot han. Din oppførsel er ditt eget ansvar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også oppført meg sånn. Oppdaget at mannen irriterte meg mindre når jeg behandlet ham bedre. Ved å glefse å kjefte ødelegger man selvtilliten til partneren sin og han blir bare mer unnvikende og "svak" noe som ihvertfall irriterer meg. Så det er bare å prøve å ta seg sammen (jeg sier ikke at det er lett, men det er verdt det;-))

 

Anonymous poster hash: 58f5f...1b4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Men hvorfor oppfører enkelte mennesker seg sånn? Jeg oppfører meg dårlig når jeg har vært i forhold.



Anonymous poster hash: aeb9c...0b4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slik behandler man ikke en person man elsker, Hi.

 

Enten får du gå i behandling selv for å jobbe med det du tydeligvis sliter med.

 

Eller så får du gå fra ham slik at han kan finne ei som behandler ham slik han fortjener.

Du fortjener ham ikke slik du oppfører deg nå!

 

Om du er en av de som trenger en tøffere mann, så ta det opp i behandling også (hvis du egentlig ønsker deg bad guy-typen).

 

Om du trenger en mer bestemt mann i et forhold, så gi slipp på han du er sammen med nå, for slik du driver på nå så ødelegger du ham. Og elsker du ham så ødelegger du ham IKKE!



Anonymous poster hash: 9ef1d...087
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du høres ut som en skikkelig bitch. Du burde skjerpe deg eller slå opp med han så han kan finne en bedre

 

Anonymous poster hash: a9a5f...0d6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...