Gå til innhold

spontanabort


makiis

Anbefalte innlegg

Hei dere.... idag har eg hatt en helt jævlig dag for å sei det mildt... fra idag tidlig begynne blør forsiktig til at det tar seg opp. Var hos legen kl.10 idag tidlig og fant ut at alt stod fint til med den lille. Fikk sett hjerteslag og. Så fikk eg mer smerter i magen. Blødningen tok seg opp. Så ble eg sent på akutten.. Etter mange timer venting. Etter undersøkelse og kontroller kjem det fram at han ser morkake inni livmoren men ingen tegn til foster. Eller fostersekk. Eg var i uke 8. Er fullstendig knust.

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Å nei, så leit å høre! :-( Gjør så uendelig vondt å miste.. Pust ut, vær snill med deg selv.. Jeg skal ikke dra en "det var nok en grunn til at det skjedde" for det er det dummeste jeg hører. Håper det går bedre neste gang!

Lenke til kommentar

Har det helt grusomt... Har sørget i hele natt har nesten ikke sove... Slit med masse magesmerter... vet ikke hva tabletter som hjelper mot disse smertene eg har i magen. Eg blør som aldri Før. .

Den verste tanken er i grunn at eg vet ikke om eg klare dette flere ganger... Har hatt 3 spontanaborter no...

like forferdelig hver gang... Det tar knekken på meg...

Lenke til kommentar

Huff.. Nei.. Man vet aldri hvordan reaksjonen blir, den kommer så brått på og vondt gjør det jo uansett! :-( Snakk med legen om medisiner eller behandling?

 

Jeg har ingen gode råd på dette men vet at mange har gått igjennom det sammen og har prøvd behandlinger etc i denne tråden her:

 

http://www.klikk.no/forum/barnimagen/index.php/topic/144166041-eggl%C3%B8sningpr%C3%B8ving-etter-ma/page-75#entry147160274

 

Ville sjekket ut den, kanskje noen kan gi noen kloke råd? Ta vare på deg selv nå.. Selvfølgelig sørger du :-( Snakk med legen om kraftige smertestillende som ikke er blodfortynnende.. Dumt å tynne blodet når du allerede blør sånn! *klem*

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...