Gå til innhold

Overnattingsmuligheter i nærheten av Legoland?


Frk.Anea

Anbefalte innlegg

Vi vurderer å reise til Legoland i Danmark i sommer. Er det noen som har forslag til overnattingsmuligheter i nærheten som ikke flår oss fullstendig? :) Kan godt være en liten kjøretur unna, og vi bor gjerne i campinghytte.. Veldig vanskelig når man overhodet ikke er kjent/vært der før så håper noen har noen gode tips :) 2 voksne og 1 barn..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg anbefaler på det sterkeste å overnatte i Lalandia i Billund. Dette er en ferielandsby med nyere, flotte hytter i ulike størrelser. Ferielandsbyen har også flotte familierestauranter, badeland, minigolf, lekerom, matvarebutikk, bakeri m.m. Badeland og aktivitetene tilknyttet Lalandia er gratis, og restaurantene er gode og rimelige. Badelandet er ganske så stort og passer alle, fra baby til voksen.

Best av alt, dette er i gåavstand til Legoland! Lalandia sitt hovedkvarter ligger 2 minutters gange fra Legoland. Og på en gangveg mellom feriehusene og Lalandia-hovedkvarteret går det ett gratis tog man kan ta - type sightseeingtog.

En genial detalj var armbånd, som alle i huset fikk. Dette armbåndet var både nøkkel til huset, og inngang til badeland og andre aktiviteter. En kunne også sette inn penger på armbåndet, og på denne måten f.eks. bruke det til å kjøpe mat og drikke i badelandet. Da slepper en å passe på lommebok og nøkler!

 

Vi var på ferie der for ett par år siden, det var utrolig gøy!

Vi bestilte pakketur via Color Line, og fikk da ett supertilbud som inkluderte båt, hus, Lalandia og 2 dagers inngang i Legoland. Det eneste vi måtte gjøre for å få tilbudet, var å registrere oss gratis i Color Line sin kundeklubb.

Er utrolig fornøyd med alt ved dette oppholdet, og vi skal gjenta dette nå i sommer. 

En kan også bestille Lalandia-opphold på Lalandia.dk, men da er det uten båtbillett.

 

Anbefaler også å ta turen til Løveparken i Givskud, en dyrehage der en kjører gjennom løvene sin innhengning med egen bil. Tror det er ca 45 minutter å kjøre fra Legoland, men husker ikke helt nøyaktig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hørtes jo veldig bra ut Linda R

 

Sønnen min var i Legoland med morfar og de bodde i Ålbog  Det er jo et koslig sted og de hadde bodd veldig rimelig og enkelt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sjekk ut Øst Trøgelborg farm. Veldig kort vei til Legoland, campinghytter eller rom som er veldig billig. Helt supert på gården! De har forskjellige dyr, grillplass, lekeplass og store trygge områder for barn å løpe på. Vi var der for to år siden, og det var bra. Ikke så sykt bra standard i hyttene, men greit for overnatting. Tror vi betalte 1200kr for 3 netter

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for fine tips! Kontaktet color line og de har forskjellige pakker som inkluderer overfart, 2 dagers billetter til legoland og overnatting. Ikke så aller verst pris heller, det koster fort noen kroner å bestille alt separat.. Legoland blir det iallefall :) Aldri vært der før, så vi gleder oss!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...