Gå til innhold

Stolt tobarnsmor, men vil jeg få flere? <3


Leia81

Anbefalte innlegg

Hei! :)

 

Jeg er verdens stolteste mamma til to friske, fine gutter. Mannen min sier han er ferdig med barn, og på mange måter er jeg vel det jeg også... Tør man få flere barn, når man er så velsignet med to friske gutter? Siste graviditet gav meg også låsninger i bekkenet, og med sommeren som var i fjor (varm!), føltes det som om jeg skulle omkomme de siste ukene... ;)

 

Drømmen min er å få en jente, men som skrevet over her, er min mann ferdig, mens jeg selv kjenner på ydmykheten over å være så heldig å ha fått to friske, blide gutter. Kanskje jeg vil bli babysyk igjen om noen år? Det føles hvertfall som om jeg kunne tenkt meg et barn til om 4-5 år. Hva som skjer fremover derimot, vet jeg ikke. Planen er at min mann skal kutte strengen, men jeg er ikke riktig klar for det enda, så vi har blitt enige om å vente noen år.

 

Kunne noen sett på meg? Vil jeg fortsatt ha mine to gutter i årene som kommer, eller ligger det flere små engler og venter på meg et sted i tiden? Ser dere evt. antall og/ eller kjønn?

 

Tusen takk til den som orker å se. Hadde vært moro å høre hvertfall! <3

 

 

Leia81

Født 24.02.81

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...