Gå til innhold

Skade eller akutt bekkenløsning under forrige fødsel?


sirimarie

Anbefalte innlegg

Det er nå 15 år siden sist jeg fødte, og nå er jeg gravid på nytt. Hele mitt forrige svangerskap var jeg frisk og rask, ingen plager. Desverre så skjedde det noe under fødselen som jeg har vært plaget en del med de siste 15 årene. 

 

Den gangen så stoppet fødselen opp og riene ga ikke mer åpning, så jordmor kommanderte meg ut av sengen. Jeg ville ikke fordi jeg kjente veldig ubehag i bekkenet, men ble altså kommandert ut av sengen. I det jeg kryper ut av sengen så smalt det skikkelig i bekkenet mitt og jeg fikk så ekstreme smerter nedover venstre lår at jeg så for meg at det var i ferd med å slites løs ved hofta. Ble helt satt ut av smertene og bare skreik til jeg fikk epidural.

 

På samtale ved utskrivning spurte jeg hva dette var og fikk beskjed om at jeg muligens hadde forstuet bekkenet. 

Har siden dette med jevne mellomrom vært plaget med isjas. Mye vondt i rompa og nedover på baksiden av låret. Spesielt ved menstruasjon.

 

Nå er jeg altså gravid igjen og har veldig angst for å oppleve denne smerten igjen. En annen ting som bekymrer meg er at jeg er kun 3+6 i dag og har hatt mye smerter i bekkenet og nedover på baksiden av låret en ukes tid allerede.

 

Jeg skjønner at jeg nok ikke får noe fasitsvar på dette her, men lurer alikevel på om noen har opplevd lignende eller har noen tanker om hva dette er? Ble jeg skadet under fødselen eller fikk jeg plutselig bekkenløsning? Hvor sansynlig er det at det er bekkenløsning jeg kjenner allerede nå?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...