Gå til innhold

Prøvd i over 1 år. noen tips til å få spiren til og sette seg?


emmig

Anbefalte innlegg

Jeg er født i 1995. Ja jeg er ung , men jeg er klar. I oktober blir det to år vi har prøvd. Har svidd av en del penger får å sjekke at det ikke er noe galt med oss og alt er som det skal. Syklusen min endrer seg heletiden har ikke kontroll. Det største problemet er at jeg har blitt " besatt" av alt som har med å bli gravid. Mange sier at det er derfor jeg ikke blir gravid. At jeg tenker får mye.jeg greier heller ikke å omstille meg. Skal til lengen om noen uker. Men jeg lurer på hjelper han meg som er 20? Er det noe grense på slikt? Vill også gjerne ha all mulig tips som kan hjelpe meg .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Avokado og sollys er ting jeg leste økte sjngsen i følge et studie på kvinner som gikk gjennom prøverørsforsøk:)

 

Anonymous poster hash: 2579e...4e0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så lenge alt "utstyret" er i orden så ville jeg fokusert på mat og vitaminer. Og stress så klart.. Ulempen med å prøve er jo at man stresser mye å med å skulle bli gravid, får symptomer, stresser bort mensen etc etc.. Men stress er det verste for deg..

 

Jeg har hatt god effekt av bidronninggele! Du får det på helsekosten! Jeg ble gravid ila første måneden selv, men spis sunt og riktig, nok proteiner, fiber og melkeprodukter :)

 

http://www.babycenter.com/0_the-10-best-foods-for-pregnancy_10320506.bc

 

http://www.parentdish.co.uk/pregnancy-and-birth/10-best-fertility-superfoods-to-help-you-conceive/

Endret av PersilleBlomst
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er nok noe i det at prøver man for hardt skjer det ingenting. Jeg var besatt på å bli gravid, hadde sex hele tiden, spesielt ved eggeløsning, lå i 30min i senga etter sex med en pute under rumpa fordi det liksom skulle hjelpe sæden oppover, Sjekket ut bidronninggele, og drakk tranebærjuice for å få en bedre ph-verdi i vaginaen.....ingenting skjedde. Så gikk vi tilbake til normale rutiner ...sex 2-3 ganger i uken, hvor sex igjen var kos og ikke plikt! Tenkte at det får bare skje når det skjer, og BOOM der satt den!

 

Lykke til.

Ps: En lege skal hjelpe deg med hva du vil uansett alder. Du er 20, ikke 14, så en lege burde ikke ha noe imot det.



Anonymous poster hash: ab1aa...93b
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette med stress...det er bare tull! Jeg har fått den kommentaren fra så mange, og jeg vet at alle som sier det mener vel, men den provoserer mer enn den gjør godt... Det er jo synonymt med å si at det er vår egen feil at vi ikke blir gravide! Det er feil! Og det skaper mye mer stress...

Kvinner får barn i nød, død, sult og krig over hele jordkloden! Studiene gjort på dette er syltynne!

Ikke legg skylda på deg selv, det gjør dette bare vondere❤️

 

Jeg vil anbefale deg å gå mer klinisk og teknisk til verks. Hopp over alle kjerringråd og homeopatmedisiner (ja det virker sikkert for noen, men det kan og være tilfeldigheter i de fleste tilfeller...) . Legen din bør henvise deg til gynekolog og starte en utredning for å sjekke både deg og kjæresten. Noen ganger finner de en årsak, som gjerne kan fixes, og noen ganger finner de ingenting men da er det jo heller ikke noe galt😊 og da kan man teste ut alt mulig av kjerringråd uten at det gjør ting verre.

 

Det er jo en kjempebra ting at du er så ung! Jeg er 35 og skulle ønske jeg startet dette som 20-åring.. I hvertfall at jeg visste hva som var galt, så vi ikke kastet bort måneder på babyklister og annet dyrt tull...

 

Ønsker deg masse lykke til og at spiren sitter fortere enn du aner😉

 

Anonymous poster hash: e8659...8b5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...