Gå til innhold

Gravid... abort?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Skulle hatt mensen for 6 dager siden, og i går kveld tok jeg en test bare for å utelukke graviditet. Tok den, så bare en strek, tenkte ikke noe mer over det.

 

Da jeg sto opp i dag tidlig, og oppdaget at testen fortsatt lå på badet ( var veldig sliten og trøtt i går kveld) der var det ikke bare en strek, men to streker. Synes dette var veldig rart og fikk rett og slett panikk, så dro på apoteket og kjøpte to stykker til. To røde på begge testene, altså er jeg gravid. 

 

Jeg har to barn fra før av, som jeg er alene med, med to forskjellige menn. Det passer absolutt ikke med et til barn, samtidig som at jeg ikke har lyst til å ta abort i det hele tatt. Går også på p-piller, så skjønner ikke hvordan dette kan ha skjedd. Situasjonen blir heller ikke noe bedre av at jeg er usikker på hvem barnefar er. Kan være tre forskjellige, i og med at jeg ikke aner når jeg kan ha blitt gravid. Likevel er jeg ganske sikker på hvem av de det kan være, i og med at han er den eneste som har kommet inni meg av de. Synes denne situasjonen er utrolig kjip, og aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Kan ikke se for meg å gå gjennom et helt svangerskap og ikke vite med 100% hvem faren er. 

 

Føler jeg må ta abort med tanke på at jeg er alenemor til to fra før av. Og han jeg tror er barnefar, er en god kompis av meg. Vil ikke miste vennskapet vårt, noe som kommer til å skje om jeg hadde fortalt om dette til han. 

 

Hva ville dere gjort? Skal jeg fortelle han om graviditeten? Abort? Ikke abort? Herregud, bare kaos inni hodet mitt. Ser ikke for meg hvordan jeg skal kunne takle å være alenemor til 3.... 


Anonymous poster hash: 0009a...a0c



Anonymous poster hash: 0009a...a0c
Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Jeg personlig ville aldri tatt abort. Jeg ville ha rådet med med den som mest sansynlig er riktig kandidat. Kan jo være at han ønsker å ta en del i livet til barnet. Og avlaste deg :) for ja skjønner dilemmaet at 3 unger alene er tungt. Men ikke noe er umulig ;-) skjebnen bestemmer for oss, så er nok en mening i alt .

Lenke til kommentar

Kan også ikke se hva slags venn du har, som da ikke stiller opp i alle situasjoner. Dem veit av konsevensene dem å. Mange som blir gravide med prevensjon.

Lenke til kommentar

En gammel test får ofte 2 streker uavhengig om du er gravid eller ikke, er derfor man aldri skal vente mer enn 30 min..

 

2 ferske tester med 2 streker derimot!!! Skjønner du kanskje ikke vil ha 3 kids med 3 fedre..

 

Men han du tror det kan være.. Kan/vil dere satse? Har dere noe bra?

Endret av PersilleBlomst
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...