Gå til innhold

Erfaringer med Crinone?


3lisab3th

Anbefalte innlegg

Hei dere!

Da jeg fikk påvist MA nr 2 i helgen snakket gynekologen om at jeg kunne forsøke Crinone ved neste graviditet. Dette, sammen med Albyl-E, kunne bedre sjansene for suksess ifølge han. Og jeg vil selvfølgelig prøve alt jeg kan for å øke prognosene Det jeg lurer på er når dere har startet på Crinone? Er det rett etter el eller ved positiv test? Jeg har mistet begge gangene i uke 6 (ca 5+5) og er redd for at det er for sent å starte ved positiv test... Da blir det kort periode med hormoner før jeg kommer til det tidspunktet der det har gått galt i svangerskapene mine... Jeg har også forstått det sånn at man ikke må ta Crinone FØR el fordi dette kan klusse til og utsette el... Setter pris på å høre deres erfaringer så jeg vet hva jeg har i vente

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Jeg har mistet i MA fire ganger og lykkes i svangerskap nr 5 og 6 med den resepten du har blitt forespeilet. Hadde reseptene klare og startet ved positiv test og tok tre runder med Crinone som rakk frem til uke 11+3 tror jeg og albyl-e brukte jeg til uke 34. I svangerskapet som førte til den den fjerde MAen sluttet jeg med albyl-e i uke 12 omtrent samtidig som crinone. Alt så fint ut til i uke 15 hvor hjertet hadde sluttet å slå. Så min erfaring er at å fra positiv test albyl-e til uke 34 og crinone til 11+3 = suksess!

 

Ønsker deg masse lykke til! Vet hvor vond den tiden du er i nå er...

Lenke til kommentar

Hei! Trist å høre at du har opplevd din 2. MA. Jeg begynte med crione etter bekreftet eggløsning. Tok både eggløsningstester og tok tempen hver dag for å være sikker på at jeg hadde hatt eggløsning før jeg startet på crione. Startet også på Albyl-e på samme tidspunkt. Sluttet med crione i uke 13. Den siste uken trappet jeg ned crionen (tok bare annen hver dag). Albyl- e skal jeg to ut uke 36. Så dette blir siste uken med Albyl. Masse lykke til videre!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...