Gå til innhold

Hurra for tredje trimester :)


vårlille2012

Anbefalte innlegg

Heisann jenter :)

 

Nå er vi i full fart inn i svangerskapets siste trimester. Jeg er i uke 28+1 i dag. Leste at tredje trimester begynner i uke 28. Herlig å vite at man er i siste etappe av svangerskapet :)

 

I går var vi på 3d ultralyd på Oslo jordmor og ultralydklinikk på Majorstua og fikk så fine bilder. Var så gøy å se mageboeren i 3d.

 

Har dere vært på 3d ultralyd?

 

Ha en fortsatt god vårdag, jenter :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er i uke 27, så det er en uke igjen til tredje trimester da.

 

Vi skal på 3d ultralyd neste torsdag, det blir spennende :)

 

Herlig at våren kommer. Håper siste trimester går bedre enn de to første (sliter med kvalme og er sykemeldt). Det blir iallfall lettere å komme seg ut og få luft :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, hurra! 😄👏 må vente til søndag, da er j i tredje!

Skal på kontroll på ahus på fredag, d blir spennende! Forrige svangerskap fikk j alvorlig svangerskapskløe, og fødsel måtte settes igang i uke 34. Kløen startet som verst rundt uke 30 og utover..så veldig greit å vite at de vil følge meg opp. Håper j får en UL også! 😉

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er 28+0 i dag:) 

Det deilige vårværet i dag gir håp om en fin tid fremover til tross sykemelding pga en del plager. Tiden har stått nesten stille i det siste, da jeg har følt meg fenglset i egen kropp./ Å kunne tilbringe noen timer på terrassen i dag, gav en dkikkelig vitamininnsprøytiing.) Spennende tider fremover! Lykke til alle sammen:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er 28 uker til mandag! Woohoo!

Deilig å ha kommet seg såpass langt i svangerskapet. Jeg begynner å se enden allerede. 

 

Svigermor kommer langveisfra og skal bli her en hel uke og jeg lurer veldig på om jeg skal ta 3d ultralyd. Hun har jo aldri sett dette før (jeg vet ikke om de hadde ultralyd engang da hun gikk gravid hehe).

Men siden jeg allerede er inne på ultralyd hver 4.uke så lurer jeg på hvor "trygt" det er for babyen.. Det blir jo endel ultralyder og det kan vel ikke være så veldig bra i lengden. 

Jeg tok 3d. med førstemann og datteren min syns jo at det er kjempemorsomt å se på bildene fra da hun lå i magen min.. Jeg er enda i tenkeboksen, men heller mot å ta 3d.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Godt igang med tredje trimester. Jeg er i grunn i ganske god form. Bekkenet har jeg jo et forhold til kan du si,men er ellers ganske så frisk etter at influensaen slapp taket. Regnet med en vanlig forkjølelse, men var altså ikke det og har vært skikkelig dårlig.

 

Sluttet og amme for ca 1,5 måneder siden og nå er puppene intakte igjen Søskenvogn er kjøpt og sprinkelsengen står der. Så er klar som bare det jeg. Skal nyte de siste ukene til det fulle.

 

Har på programmet å finne brudepikekjoler til jentene mine og en kledelig kjole til meg og magen for vi skal i bryllup 2 uker før termin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Er nå snart ferdig med uke 30... Tida flyr, men går samtidig så tregt..... Gleder meg sånn til å få han ut nå at jeg skulle ønske jeg bare kunne skrudd tida 10 uker frem.

Har forøvrig ikke handlet noe enda, men det er ikke noe stress. Vet hva vi skal ha.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Gått inn i uke 33, bahhh er så lei!! Fælt å si d, men nesten så j ønsker hun følger sin storebrors fotspor..og kommer noen uker tidligere! Kan ikke gjøre noe som helst uten at kynnerne melder seg, og tungpust som fy! 😣

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er nå i uke 33+0 og endelig føler jeg på kroppen at det ikke er lenge igjen:) har hatt endel nedpress,kynnere og stikkinger der nede og håper at jeg virkelig slipper å gå over tiden. Storebror kom i uke 38, så hvis det samme skjer nå er der bare 5 uker til hun er her 😊. Så nå har jeg liksom ikke så god tid lenger føler jeg. Er så mye jeg skulle gjort og må rekke. Men gleder meg så inderlig til lillesøster er her sammen med oss, gleder meg virkelig til å få henne ut :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja nå har jeg under 6 uker igjen og regner med at det går fort nå på våren :)

 

Har ingen forventninger om at jeg føder før termin.  Er innstilt på det. 

Iom at første kom 4 uker før termin og neste 2 uker over så har jeg kjent på den evigheten det tok før hun kom. 

Siste kom 2 dager over termin.

 

Jeg er såå spent på hvordan og når fødselen starter :) det er så spennende! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja! Hurra for tredje trimester! 👏 kjenner jeg er veldig klar for å bli ferdig! På søndag er jeg 34 uker! Håper virkelig jeg slipper å gå over!

 

Denne uka har jeg følt meg helt utafor! Svimmel, utrolig sliten, småkvalm, småvondt i hodet og tungpust uten å gjøre stort! Jeg er vant til å trene så og si hver dag..plutselig er det tiltak! Mye og litt vonde kynnere! Føler meg Hoven og oppblåst i ansiktet!

Flere som har det liknende?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg kjenner jeg trenger mye mer hvile nå, vil ha nr.2. Har fått litt vann i kroppen, alt er et evig tiltak og må hvile masse igjennom dagen. Er vel bare sånn det er nå på slutten. Kan huske det fra sist gang også.

 

Teller ned dagene nå,39 dager til termin her. Tenker mer på fødselen nå, lurer på hvordan og når den starter og hvordan opplevelsen blir denne gang :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Veldig nære nå syns jeg 38 fullgåtte uker . Tenker mye på fødsel nå selv om det kan være over 4 uker igjen . Fått mye vann i kroppen, hevelser i bena så har fått beskjed om å roe ned ... Ikke enkelt akkurat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja nå kan alt skje! Mye vann i kroppen her også..men j holder d gående, trening nesten hver dag 😉 ikke fått noen beskjed om å roe ned så.

Vært på sykehuset idag, babyen har fortsatt seteleie, så d ble innvilget keisersnitt med 1.juni som dato! Hjelp, d er liksom ikke så lenge til..samtidig som d føles som en evighet! Blir spennende å se om hu holder seg i redet sitt til da..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Holder det så absolutt gående. Hadde jeg ikke vært i perm hadde legen sykemeldt meg. Mest for å få bena opp i ny og ned tror jeg. Trene er vel egentlig bare bra og ikke akkurat noe som tar hele dagen.

For min del er det ut over å gå tur nok trening i løfte og gåing i det daglige nå i svangerskapet. Har vært mye i bevegelse og skal ikke være såå mye på bena uten pauser som jeg er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...