Gå til innhold

Plutselig på føden...


Villmarksjenta

Anbefalte innlegg

Da var jeg her da, førstegangsfødende og 3 uker før termin! Føltes ikke ut som om jeg skulle havne her når dagen startet med både vask av badet og en visitt innom jobben😣 har en rolig latensfase men plutselig skjer det mye mer så nå venter vi i spenning. Er bare så overrasket over hvor fort det kan snu fra en helt vanlig dag til man ligger å peser seg gjennom rier😳 snart sitter jeg forhåpentlig med lillepia på fanget! Jippi!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Åååh helledussan! Masse lykke til :) Sitter her og venter spent selv, men lille i magen trives visstnok så godt at det tar nok litt tid før han kommer ut... Husk å puste ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var lillepia endelig ute!! Hadde gjevnt med rier frem til ca 12.30 i går (vart siden 14.00 på onsdag) å da hadde enda ikke mormunnen åpnet seg mer enn 3 cm. De tok vannet da for å prøve å stimulere til sterkere rier. Å joda, riene kom, mye sterkere og som haglskudd. Kl 15 hadde jeg fortsatt bare 3 cm og skikkelig kraftige rier. Fikk epidural som gjorde at jeg kunne slappe litt av og samle krefter. Ble også satt på riestimulerende drypp. Kl 17: 3 cm åpning, kl 18: 6 cm åpning. 19.55 var endelig lillepia ute og mor måtte sy en drøss med sting😁 en lang og hard fødsel men ååååå så verd det når verdens fineste jente lå på brystet mitt!! Lykke til alle dere som enda venter!😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...