Gå til innhold

Erfaring med Brio go i ulendt terreng?


Junimamma1

Anbefalte innlegg

Hei!


Jeg får mitt første barn i juni, og prøver å finne fram i vognjungelen. Jeg heller nå mot Brio go, som ser ut til å ha mye av det jeg trenger, f.eks at den er lett å manøvrere i by og inn og ut på buss og trikk og at den er stabil med fire hjul. Men jeg lurer på om forhjulene er for små for trilling i ulendt terreng? Jeg har hund, så jeg må kunne trille en del i parker og på grus, og har i tillegg planer om å bli med på turistforeningens trilleturer, som ofte går på skogsveier. Jeg har tenkt å kjøpe 2013-modellen eller nyere slik at jeg kan kjøpe snø/terrenghjul til den. Er den da god å trille i ulendt terreng? Og er det mye styr å bytte mellom de to typene hjul?


Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

 

Jeg har hatt Brio Go siden august i fjor (2014 modell), og er stort sett veldig fornøyd. Det skal sies at jeg aldri har prøvd noen annen vogn da. Jeg har gått flere turer på grusete veier og skogsveier, men da stort sett alltid med terrenghjulene. Det er ikke noe styr i det hele tatt å bytte mellom hjulene, det går på 1-2-3. Jeg synes egentlig alt med vogna er veldig enkelt og selvforklarende. Det går utrolig kjapt å bytte mellom bilsete, bagdel og sportsdel på understellet, og vogna er lett å slå sammen og enkel å løfte inn i bil. Bilsetet og bagdelen trenger en adapter i mellom, men det er kjapt og fort gjort å klikke på. Er også utrolig fornøyd med fjæringen i vogna. Jenta mi sovner alltid etter maks to min trilling. Har aldri prøvd vogn med lufthjul, men hører at dette fungerer bedre i terreng. Du kan eventuelt sjekke ut Brio Go Next som har dette :) Men som sagt, har ikke jeg hatt noen problemer i ulendt terreng. Kanskje på grunn av den gode fjæringen?

Eneste jeg savnet i vinter, var en litt lunere kalesje på bagdelen. Men denne er til gjengjeld utrolig lun og fin på sportsdelen da :) 

Vogna er en drøm å trille på kjøpesenter og i butikker ol. :D 

 

Lykke til med valg av vogn! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...