Gå til innhold

TFF-rabatt og Barnas Hus


helops

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Ny her i forumet! Jeg er 20 uker på vei med tvillinger, og har nå kommet meg over det værste med hyperemesis og annet tull. 

 

Vi har meldt oss inn i TFF, i hovedsak for å forsøke å spare inn der vi kan med rabattordningene de har jobbet frem. Kjempebonus med alle andre fordeler de har også! Allerede lært masse om hvilke rettigheter vi har. 

 

Jeg har bestemt meg for vogn, laget handleliste, budsjett og alt annet som hører med. Jeg leste i et annet forum at BarnasHus gir 10% på kjøp over 15 000, og at TFF-rabatten kommer i tillegg til den? Jeg håper og krysser fingerene for at dette stemmer, for da kan vi jammen spare litt mere. 

 

Har noen erfaringer med bruk av disse to rabattene sammen? Den lokale BH er ikke kjent for å være så innmari samarbeidsvillige, så vurderer å kjøre til nest nærmeste om jeg så må. 

 

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Jeg har ikke erfaring med det, men akkurat nå (til imorgen) har Barnas hus 25% rabatt på valgfri vare 😊 var der igår med mamma og niesa mi på 12 år, og vi fikk 25% rabatt på tre varer så lenge vi betalte i tre omganger 😊 se på barnashus.no

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...