Gå til innhold

Femar


Håp❤️

Anbefalte innlegg

Jeg har gått på utallige pergokurer uten hell, har nå fått prøve femar. Noen som har erfaring? Dere som har gått på både pergo og femar, når fikk dere el i forhold til de to forskjellige?

 

Kan jo fortelle litt om min historie, jeg har pcos, og får derfor ikke el av meg selv. Har gått gjennom ivf, men ønsker helst å bli gravid selv for det var en stor påkjenning med ivf.

På pergo får jeg el fra dag 18-22 en plass, kan jeg forvente å få el tidligere med femar eller vil det være ca samme?

På pakken står det bare, brukes som avtalt med lege. Legen sa noe om når jeg skulle begynne, men klarer jo ikke å huske på hvilken dag lengre :P og dere som har gått på dobbel dose, har dere tatt en morgen og en kveld? Har dere gått på enkel dose før og hvordan var de kurene sammenlikne hverandre i forhold til når dere fikk el?

 

Jeg kan også si at jeg ikke har noen av de klassiske tegnene på pcos. Jeg er slank, ingen uønsket hårvekst osv.. Men i følge blodprøver og ul så har jeg det og en ikke eksisterende syklus.

 

Håper noen kan svare meg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei! Jeg er nå på min andre runde med Femar, er i dpoland nå.

Jeg har prøvd en enkel og tre doble kurer med pergotime. De doble gav meg EL, men da veldig sent. Mellom dag 18-22 om jeg ikke husker feil. Fikk ikke noe EL i pausemånedene.

Men andre mnd med dobbeltkur ble jeg gravid! Mistet desverre og jeg har i ettertid lest at pergotime gir veldig stor sjangse for å miste! Etter dette trengte vi en pause på noen måneder.

 

Jeg er overvektig, men har aldri hatt regelmessige EL. Uten medisiner har jeg kanskje opp til 5 menstruasjoner pr.år. Var også slik da jeg var normalvektig. Jeg prøver så klart å gå ned i vekt, men det tar tid. Ellers er alt i orden med oss. Jeg har ikke pco ifølge legen selv om jeg faktisk har de fleste tegn på det.. Vi har en mirakelgutt på 5 år sammen som er laget helt uten hjelp. Var faktisk en overraskelse for oss.

 

Vel, etter jeg begynte å føle meg klar igjen så startet jeg på femar. Begynte rett på dobbeltkur og tok to tabletter samtidig på morgenen. Begynte på dag 3 eller 4 og tok de i 5 dager.

Jeg fikk eggløsning av første runden, overraskende på dag 16! Aldri hatt så tidlig eggløsning før, og den var nok komplett for 14 dager senere fikk jeg desverre mensen. Men de fungerte!

 

Er som sagt i dpoland etter min andre kur nå, men denne gangen vet jeg ikke når EL var en gang. Tror den kom rundt samme tid hvertfall. Denne pp orker jeg ikke tenke så mye på det, jeg må prøve å distansere meg litt.

 

Jeg kan oppdatere om det klaffet denne måneden:)

 

Ps. Om du googler femar success så er det mange damer i utlandet som har laget laaange tråder på diverse forum om hvor mange kurer det tok før det klaffet for dem med femar.

 

Anonymous poster hash: d1700...cb1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...