Gå til innhold

Hørt om en nettside med sæd donor i Norge? Noen som vet?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Leste på en tråd her om en nettside som setter donor i kontakt med de som ønsker barn. Her i Norge. At dette foregår som en privt donor. Stemmer dette? Noen som vet? Eventuelt har link?

 

Anonymous poster hash: cf385...be9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Fortsetter under...

Der finnes en internasjonal side, hvor det også er noen norske menn. Du kan registrere deg gratis, men for å kunne sende/lese privatmeldinger må du betale:

http://www.co-parentmatch.com

 

Jeg har brukt 2 donorer derifra. Hadde henholdsvis 4 pp med hver av dem (ikke samtidig), ble ikke gravid. Fortsatte ikke fordi logistikken ble litt vanskelig.

 

Leste om en gruppe på gaysir her inne, opprettet profil, fikk kontakt med flere som donerer der inne, ble gravid med min utvalgte donor etter 7 pp. 

 

www.gaysir.no

Gruppen heter "Vi som trenger donorer, og de som donerer".

 

Det som er greit med gaysir er at det er en gratis side, og det er lettere å finne noen i nærheten av din by f.eks, slik at logistikken ikke blir så vanskelig.

 

Lykke til. Om du registrerer deg på gaysir så kan du kontakte meg personlig der om du har spørsmål. Jeg kaller meg Alessa.



Anonymous poster hash: 8ae5e...a22
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...
  • 2 måneder senere...

Hei :) 
Kan jeg spørre av nysgjerrighet hva som gjør at dere ønsker å velge en privat donor i stedet for å gå igjennom en klinikk? De på klinikkene har et lovverk som beskytter den personen som bruker donor. Om man velger en privat donor, kan ikke da juridisk sett "donor" ombestemme seg og ønske å være far og dermed ha rettigheter selv om de har skrevet under en privat kontrakt? :/ Mener å ha lest et sted at en privat kontrakt ikke er nok i retten når det kommer til dette...? De er vel også strengt regulert i forhold til sykdommer osv? 
Som sagt, ikke meningen å være frekk eller sånn, men er litt nysgjerrig(og kanskje en smule skeptisk :P



Anonymous poster hash: 0fce6...756
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...