Gå til innhold

er jeg gravid på nytt?


*vil ha spire i magen*

Anbefalte innlegg

hei hei.trenger litt råd jeg.

fant ut at jeg var gravid på julaften.tok en test som viste gravid 2-3 uker.begynte å blø 27des å blødde vel en god uke.tok en ny test etter endt bløsning å da viste testen 1-2 uker.

har ikke fått menstruasjon nå så tok en ny gravtest i dag da jeg følte meg så gravid.den viste nå gravid 1-2 uker.hvor lenge etter en sa slår graviditetstestene ut?

er det muig jeg er gravid på nytt.?

Endret av *vil ha spire i magen*
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Graviditetstestene kan slå ut ganske lenge etter en abort.jeg mista når jeg var 11+5 på vei, da tok det tre uker før den var negativ, men mista når jeg var 5uker på vei og, da viste den negativ bare noen dager etterpå. men har lest den kan vise positiv opp til 8uker etterpå,men du kan jo se om den øker til 2-3. Eller ringe legen og få tatt en blodprøve (hcg) stiger den så er det sjans for du er gravid

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jeg hadde en spontanabort for 4 dager siden, blør bitte bitte litt enda, men bare så det kommer på papiret. Jeg tok en graviditetstest i dag, og den var helt hvit, negativ. Mistet i uke 5+4.  Tok en blodpørve for å måle hcg, dagen jeg begynte å blø med smerter ( for 4 dager siden) og skal ta en ny blodprøve på onsdag.

 

Har lest om andre som har blitt gravid i gjenn, bare noen uker etter sa, så det kan hende du er gravid ja, men det er også mange som har hcg forsatt i seg, mange uker etter =/ Så det beste er sikkert å ta en tur til legen for å få sjekket :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

skjønner ingenting jeg.

den dagen jeg skrev innlegget 28 januar begynte jeg å blø. ganske mye normalt mens blod.blør fortsatt men blodet er brunt å har vert brunt lenge.tok en ny test i dag bare for å se om graviditetstesten fortsatt slo ut.å da slo den ut på gravid 2-3 uke. fikk ikke undersjøkt det nå nermere sist da jeg regnet med at mensen kom som normalt.men nå sitter jeg hær med en test som har økt på ukeantallet....hvat to do...har ikke time hos legen før 2 mars..å time hos gyn i april..lenge å gå rundt å blø om jeg er gravid,,,hjelp.kan man ringe legevakta å forhøre seg??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Få time før hos legen og ta en blodprøve . Se om hcg stiger. Trenger nok ikke legetime for det. Bare ring om hør me legekontoret ditt. Mange som blør selv om de er gravide .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

nei fikk ikke svar på den første prøven.litt dårlig syns jeg men kunne ikke kappe hode av den stakkars dama som tok prøven.siden jeg ikke har vert inne å snakket med legen så måtte jeg ta kontakt selv å få svar på prøvene 2 dager etter siste prøve.hun sa det var greit å se 2 målinger før man kom fram til noe.så jeg skal ringe i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...