Gå til innhold

Gravid etter MA


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg hadde en MA i juli 2014. Det ble oppdaget på ultralyd i uke 11. Fostret var dødt siden uke 8.

Å nå er jeg gravid igjen, er bare i uke 4 enda, men er så redd for at det samme skal skje igjen, jeg skal bestille en tidlig UL nå neste uke.

Noen som har opplevd lignende? Gikk det bra eller dårlig?

 

Anonymous poster hash: 18322...cd7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er i samme situasjon. Er 4+1 etter MA uke 17. Babyen trolig død i uke 15. Har fått god oppfølging på sykehuset etter aborten, og jeg har fått tilbud om ultralyd i uke 7. Hvis du ikke får ultralyd, har jeg god erfaring med privat ultralyd, hvis du bor i nærheten av klinikk som tilbyr det (bortsett fra at det er dyrt da).

Det sies vel at det ikke skal være noen økt fare for at man skal miste flere ganger, så man må nesten bare klamre seg til det, selv om det er ganske vanskelig må jeg si. Lykke til:)

Jeg hører også gjerne fra dere som har hatt fullgåtte svangerskap etter å ha mistet. Hjelper å høre at det faktisk kan gå bra:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, er bestandig så trist å lese at det går galt for enkelte. Kjenner selv på følelsene og kjenner meg igjen fra da vi ventet på min nr 2 og oppdaget MA på ultralyd i uke 13, den hadde falt fra ca uke 7.. Dette var september '13. Ble gravid på nytt i fjor vår, og var bekymret langt uti svangerskapet - men her gikk det altså bare godt og vi fikk ei frisk og nydelig jente i november. Ønsker dere lykke til - husk at det er lov å sørge over den lille dere ikke fikk bli kjent med, men husk også på å se fremover og behold håpet på at det mest sannsynligvis vil gå bare godt neste gang! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ssjuni15

Kjenner på litt av det samme! Har mistet to ganger på rad, og ble raskt gravid igjen for tredje gang. Har vært på UL både i uke 7 og uke 11, og skal ha en denne uka (uke 12). Det har sett bra ut på de to første, men klarer ikke tro på det, eller glede meg over å se den lille... Går liksom bare og venter på at det skal blø...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt 3 MA på rad innen de siste 5 årene etter 2 fullgåtte og tette graviditeter før det. Er 42 og kunne tenke meg en til, men er jo også i tvil om kroppen bare signaliserer med MA at det er nok og at jeg skulle være fornøyd med det jeg har. Men tenker at likesom alle gode ting er tre da...



Anonymous poster hash: 0677b...b10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan gikk det på UL?

Jeg er gravid igjen etter en MA i uke 12 i desember der det ikke hadde vært liv siden den dagen jeg var på UL 6+3..ble gravid før jeg fikk tilbake mensen, så er ca 5 uker nå.. Denne gangen har jeg ingen symptomer enda.. enda tidlig, men merket det så godt på kroppen i de 2 andre graviditetene mine..

Jeg skal på UL om 2 uker.. skal da være 7 uker..gruer meg veldig.. Om vi ser hjertet så skal jeg tilbake uka etter for å se om den har vokst.. :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Annonse

Hvordan gikk ultralyden Veccy? Jeg er i samme situasjon. 8 uker nå, og har sett hjertet slå, men har ikke fått tilbud om flere ultralyder før ordinær. Skal du til privat og sjekke at den har vokst, eller fikk du tilbud fra sykehuset? Jeg har bestilt en privat i uke 12, men vet ikke om jeg klarer å vente så lenge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg måtte privat, men synes det et litt dårlig av legen min og ikke henvise meg siden jeg ikke har en mensen å regne ut fra.. Men Ista fikk jeg se en liten rekelignende skapning med et hjerte som banket ❤️ Ble flyttet frem en dag, så termin er foreløpig 28/9, 7+3 😄 jeg skal til legen min om 3uker, så skal ikke si at jeg har vært på privat UL, så burde hun henvise meg til sykehuset..:P Har bestilt meg ny privat time til neste torsdag, så håper det ser like bra ut da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...

Her går det bra så langt. Er i uke 29 nå, så jeg begynner å få troen på at det skal gå bra. Har vært et vanskelig svangerskap psykisk, bla. på grunn av morkakeplassering og blødninger og selvfølgelig mye uro pga. at vi mistet sist gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her også går det bra :) er 28+4 i dag og gutten ser ut til å ha det godt der inne :)

Mye bekymringer de første månedene, men det lettet så fort jeg begynte å kjenne spark og etter oul!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...