Gå til innhold

Vil ikke følge lenger..


Blomstogbier

Anbefalte innlegg

Jeg har trykket på "ikke følg denne" sikkert tyve ganger uten virkning, det er snakk om 1. trimsester. Får stadig vekk mail om nye tråder og innlegg, jeg trykker "ikke følg", men det hjelper ikke!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei,

 

Jeg må sende denne til teknisk, fordi det du nevner er eneste måten jeg vet om å ikke lenger få varsler. Du hører enten fra meg eller dem snart.

 

Kira

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må sikkert gå inn på profilen din og ta bort noen haker.

Problemet er at hvis hun gjør det så vil det ikke komme varsel på noen andre tråder heller. Men det kan evnt være verdt å prøve for en periode.

 

Kira

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Trenger noe mer informasjon her. 

 

1. Når du skal trykke på "Ikke følg dette forumet" så må du bekrefte dette ved å trykke på "Liker ikke" i en ny boks som dukker opp. Får du opp den boksen og gjør du det?

Skjermbilde 2015-01-14 kl. 09.34.06.png

 

2. Du skriver at du fortsetter å få varsler om nye tråder og innlegg fra kategorien likevel.

 

Det stemmer at du ikke lenger skal bli varslet om nye tråder i kategorien "1. trimester" dersom du ikke følger forumet.

 

Du skal fortsatt motta varsler for nye innlegg i eksisterende tråder dersom du følger en tråd derfra. Enten fordi du har fulgt tråden ved å trykke på knappen for å følge den eller fordi du automatisk har begynt å følge tråden fordi du har svart i den. Hvis du ikke ønsker å følge noen av trådene som du allerede følger fra dette forumet, så må du slutte å følge hver enkelt tråd  selv. 

 

Kan det forklare hvorfor du opplever det du gjør?

 

 

Innstillingen for om du vil automatisk følge tråder som du deltar i er her: http://www.klikk.no/forum/dinbaby/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications("Følg alle emner jeg svarer i ..." )

 

Du kan finne en oversikt over alle trådene du følger her: http://www.klikk.no/forum/dinbaby/index.php?app=core&module=search&do=followed(Der kan du også relativt raskt avslutte varslingen ved å trykke "Change".)

 

Jeg har ikke klart å reprodusere noen problemer her, men har startet en test ved at jeg begynte å følge "1. trimester" før jeg avsluttet det. For å se om jeg får samme problemet dersom det ikke kan forklares av noe av det over.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...