Gå til innhold

Flere som har planer om eller forsøker å lage et spesielt kjønn for tiden?


Villavida

Anbefalte innlegg

Vi skal starte denne prosessen nå i januar og det kunne vært fint å ha noen i samme båt å dele tanker og erfaringer med. Vi skal prøve å påvirke naturen litt for å forsøke å få jente nå etter to gutter. Er vi flere?

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Ja! Har nettopp fått med samboer på en tredje og vi tenker å prøve å påvirke for å få en jente siden vi har to skjønne gutter. Litt skummet men også utrolig gøy. Tenker å prøve Dr. shettlers metode når det gjelder timing 5-3 dager før eggløsning, diett etc. Vi begynner nok ikke før tidligst mars, men deler gjerne og er utrolig interessert i å høre hva dere gjør for å påvirke:) hvor gamle er deres gutter?

Lenke til kommentar

Svarer selv om vi ikke skal starte å prøve før til neste år. :) Har lest en del om dette i det siste. Vi har tre gutter og vil prøve å påvirke for å få ei jente. Etter det jeg skjønner er det viktig med riktig ph i slim og sæd, noen hevder at man skal ha sex 3-4 dager før EL og dagen etter EL osv. Med alle tre guttene hadde vi sex rundt EL, så det kan jo hende det er noe i det. Men hva om det ikke går an? Hva om det blir det kjønnet du "ikke vil ha"? Hvordan takler du det, tror du? 

Lenke til kommentar

Har lest det samme, kan jo hende det er noe i det. Vi prøvde ikke på noe spes da de to første ble laget for spilte ingen rolle. Har alltid ønsket meg gutt så strålende fornøyd da😀 Hadde vært gøy å prøve å påvirke denne siste gangen for å få en blanding. Har tenkt mye på det du også tenker. Hva hvis?? Blir man skuffa? Tror jeg alltid vil komme til å ha et savn etter en datter, har alltid hatt et svært godt forhold til min egen mor. Så en liten sorg blir det vel, men skuffet? Aldri. Guttene er liver mitt og vil bli like glad i en til❤️ Men det er nok viktig å bli enig med seg selv at man ønsker et barn til og ikke bare et kjønn.. Hva tenker du? Hvordan er det å ha tre gutter?😃

Lenke til kommentar

Vi prøvde på jente sist også, kjøpte til og med sånn Gender select girl kit fra USA. Men vi var ikke tålmodige nok til å stoppe 3 dager før EL mer enn første prøvemåned. I tillegg brukte jeg ikke den dusjen som skulle sprutes oppi før sex. Så det kan jo være årsaken. Ble skuffet på UL over en gutt til da vi egentlig hadde bestemt at vi ikke skulle ha flere og ønsket en av hver. Men når han kom var alt av skuffelse borte og det var perfekt med gutten som kom. Men denne gangen er jeg mer tålmodig, og dette blir helt sikkert siste barnet. Jeg føler også som deg Nilee76, at jeg alltid vil ha et savn etter en datter. Så er veldig spent nå. Har lest en del om det i det siste, og tror nok at det er ph i skjeden og timingen 3-5 dager før EL som er tingen. Har lest at man bør unngå kaffe, salt og sukker, og innta mye melkeprodukter og grapefrukt- og tranebær juice. Så tenkte å prøve det. Har kjøpt inn kalsium, magnesium, tranebær kapsler og Vivag kapsler da jeg leste at dette funket. Om å gjøre å få mest mulig sur ph i kroppen. Fortsatt litt usikker på dette med maten, kan liksom ikke leve på kun melkeprodukter og juice i lange tider...

Lenke til kommentar

Annonse

Takk for tips, da må jeg inn å lese! Er det noen som har tips til å finne ut når EL inntreffer med ustabile sykluser? Målte temp sist og tok tester, men disse metodene gir jo ikke utslag før det er "for sent" å stoppe. Er det overhodet mulig å finne det ut 4 dager før på andre måter? Risikerer jo å stoppe både alt for tidlig til å i det hele tatt bli gravid, eller dagen før EL når man aldri helt har kontroll på syklusen. Så spennende LaMegSpire! Har du fulgt det som står på siden du anbefalte? Hvor langt på vei er du? Om jeg forsto riktig med at du er gravid? Skal du vite kjønn på UL?

Lenke til kommentar

Hva tenker du? Hvordan er det å ha tre gutter?

Jeg har nok alltid ønsket og sett for meg at jeg skal ha en datter også, men jeg hadde ingen "negative" følelser da jeg var gravid eller etterpå. Følelsen kom nok mest da vi egentlig bestemte oss for at vi ikke skulle ha flere barn. Da var jeg veldig lei meg for at jeg aldri får oppleve å få en jente. Gikk og tenkte på dette i flere måneder før jeg sa noe til samboeren. Var så sikker på at han var negativ til et barn til, men det var han ikke. ;) Det er jo ingen garanti for at vi skal få jente neste gang, og det er greit, men da har vi i alle fall prøvd. Får nok noen jentebarnebarn etterhvert. ;) Men jeg tror nok jeg kommer til å føle et savn, eller hva jeg skal si, hvis jeg ikke får ei jente. Har lest litt på in-gender.com og der er de jo veldig positive i forhold til å påvirke kjønn. Jeg er litt usikker på om det egentlig virker, men tiden får vise. Det sies jo at jo eldre pappaen er jo større sjanse er det for jente. Samboeren min er da 35 år, men vet ikke om det er gammelt nok. Hehe ;)

Lenke til kommentar

Jeg får kanskje vite kjønn ved morkakeprøve i uke 11. Men dersom fosteret er sykt, ønsker vi ikke vite kjønnet. (Vi har 25 prosent sjanse for et alvorlig sykt barn, og kan da ikke beholde).

 

Jeg fikk tilsendt en personlig plan fra genderdreaming.com. Jeg leste masse forskning for å finne ut hva det faktisk var noe hold i. De viktigste faktorene i mitt forsøk var: - ha samleie kun 1 gang hver fertile periode. Timing har dessverre vist seg at ikke spiller noen rolle. (Studier viser at Shettles-metoden ikke fungerer). Det var også en diett som skulle følges i min 6 uker. Dette rakk jeg ikke, da jeg ble gravid før vi hadde tenkt å prøve. Men den aller viktigste faktoren vet jeg ble ivaretatt, da vi passet på å ikke ha samleie oftere enn hver 4 dag. (Forskning viser at alt som reduserer spermkvalitet og kvantitet gir i snitt flere jentefødsler.) Dette samme dersom kvinnen har en lavere BMI, litt dårligere nærings/vitaminstatus. Jeg legger med en link på denne studien under. Det er forskning som viser at kvinner som trener minst en time cardio hver eneste dag, har en mye større sannsynligvighet for å få jente, det samme gjelder menn som løper over 5 mil i uka (jmf maratonløpere). Så gale som vi er, gjorde vi dette både meg og mannen:). Jeg får sikkert en gutt likevel, men vi hadde det i hvertfall gøy med prosjektet:)

Lenke til kommentar

Jeg får ikke til å legge inn linken på telefonen, men artikkelen ligger på "altformamma.no" og heter : "Mors vekt før og under svangerskapet gir flest gutter" ( sånn omtrent)

Lenke til kommentar

Annonse

Jeg kan forresten sende manualen jeg fikk med i pakka fra GenSelect om noen er interessert. Bare send mail adr. i pm så sender jeg den på mail :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei, jeg har to jenter og venter en gutt nå. Med første husker jeg ikke, men med andre jenta mi hadde vi hendte det 5 dager før eggløsning. Denne gang var det samme dag som eggløsning.

Lenke til kommentar
Gjest Mammantil2prinser

Vi har prøvd å "påvirke" til å få jente nå når vi har forsøkt på nr.3 (4for mann) å alle gutter.

Vi gjorde selvfølgelig ingenting denne måneden når det klaffet, så blir spennende å se hva som gjemmer ser inni magen :-) uansett så er det høyst velkommen :-) jeg tok ekstra dose magnesium og sprøytet meg med limevann 1 time til 30 min før samleie.

Lenke til kommentar

Spennende da, håper formen er fin! Gratulerer med en liten på vei😀hvilke blandingsforhold brukte du på limespruten? Prøvd å google men blir ikke klok på det:)

Lenke til kommentar
Gjest Mammantil2prinser

Spennende da, håper formen er fin! Gratulerer med en liten på vei😀hvilke blandingsforhold brukte du på limespruten? Prøvd å google men blir ikke klok på det:)

Det gjorde ikke jeg heller, så bare hadde et glass med vann (ca 6dl glass) som jeg hadde en hel lime oppi. Tenkte det var bedre med for mye enn for lite :-)
Lenke til kommentar

Så spennende å se hva det blir da! Du må oppdatere når du vet! Skal du vite kjønn på UL? Har du noen magefølelse?

Har også tenkt på denne limespruten, men er redd det svir eller er ekkelt? Er litt pysete sånn. Noen som vet om noen det har fungert for?

Jeg venter fortsatt på å få tatt ut spiralen. Fastlegen fant den ikke så jeg ble henvist til gynekolog, og der var det over to mnd ventetid! Tre uker igjen nå. Er ganske utålmodig, må jo bruke minst et par mnd. på å finne syklusen også... 

Lenke til kommentar

Har hørt at disse Vivag stikkpillene (melkesyrebakterier) fungerer litt på samme måten.. At man kan bruke disse i noen dager og forsure miljøet. Kanskje det er et alternativ hvis du synes lime eller eddiksprut virker ekkelt.. Vet ikke hva som er best:)

Lenke til kommentar

Ja jeg har kjøpt slike kapsler. Kjøpte Lactal, men det er vel sikkert samme innhold? Hilste på en liten jentebaby i dag, ble jo helt syk! Har så veldig lyst på det jeg også!!!

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Vi tenkte vi skulle prøve på jente denne gangen, men blir ikke klok på hva som bør følges. 😜 Babycomp har jeg lest viser jente symbol på eggløsning dagen, og gutt noen dager før. Mens jo mer jeg leser på nett jo mer tyder på det motsatte. Guttene svømmer visstnok fortest, mens jentene er mer utholdende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...