Gå til innhold

Positiv test :)


Marihønen

Anbefalte innlegg

Hoff! Visste ikke helt hvordan jeg skulle starte denne tråden, men er i morgen 5 uker på vei.. Siden gynekologen min har hatt julefri, har jeg ikke fått time hos han enda, og tør heller ikke slippe jubelen løs (ikke sikkert det skjer uansett ;)). Men jeg er startet med albyl-e, prednisolon og crinone, og merker at jeg er veldig trett! Syns det er litt tidlig, så har lest litt på bivirkninger av crinone, og deg kam ho tretthet. Har noen av dere andre som har brukt dette følt seg veldig trett og slapp? Hoff, jeg er veldig spent på tidlig ultralyd for å se om alt er greit.. Har ikke vært så tidlig før..

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Så spennende. Gratulerer. Be fastlege/gyn.pol om å få ta hcg for å sjekke stigningen om du er usikker. Jeg merket trøtthet fra uke 6 Ca. Krysser fingre for at du snart sitter med stormagen sånn som meg. I uke 33 nå.

Lenke til kommentar

Jeg er i samme båt som deg! Etter 1 SA og 3 MA, er jeg gravid igjen. 6+6 i dag, og skal på første kontroll med ultralyd på tirsdag. Er så sinnsykt spent!! Bruker blodfortynnende og Lutinus (samme som crinone) i dette svangerskapet. Jeg har alltid blitt trøttnår jeg har vært gravid, og er det nå også...så tror jeg er det uavhengig av progesteronet.

 

Hvorfor bruker du crinone?

 

Håper virkelig du kan slippe jubelen løs etterhvert :) det håper jeg at jeg kan også....men er som deg, tørr ikke å gjør det enda....tørr nesten ikke å tenke at jeg er gravid en gang...

 

Hvordan symptomer har du?

 

Og gratulerer til deg Flux, med stor babymage :) brukte du medisiner i dette svangerskapet?

Lenke til kommentar

Takk for svar! Håper virkelig at jeg snart sitter som deg, flux! Gratulerer så masse til deg 😊 tror jeg skal bestille time hos legen i morgen for å få sjekket HcG.

Jeg tør nesten heller ikke å tenke at jeg er gravid, fortrenger det!

Symptomer så lagt er ikke så mange.. Ømme bryster, milde menssmerter av og til og tretthet.. Også har jeg økt luktesans, noe som er kjipt fordi jeg er litt vàr på lukter fra før :S

Tok en ny test nå i helgen og den var sterkere og resultatet kom raskere.. Så tar det som et godt tegn!

Jeg begynte med crinone etter 5 SA.. Har ikke brukt det før når jeg har vært gravid, så er spent!

Er ikke lenge til du skal på ul. Da! Så spennende :)

Lenke til kommentar

Hei igjen!

 

Jeg tok også flere tester....Hehe...for å se at den ble sterkere og sterkere, og det ble den. Har ikke tatt blodprøve hcg denne gangen, da jeg skal på ultralyd i morgen. Tenker mye på hvordan det kommer til å gå i morgen....og krysser armer og bein for at alt er bra med lille spira. Har jo endel symptomer, så tror jo innerst inne at det er bra....men etter å ha opplevd å miste så mange ganger, så tror jeg det ikke helt før jeg får se det.

 

Symptomene her er at bekkenet er skikkelig ømt og vondt (har hatt bekkenløsning i tidligere svangerskap), halsbrann, kjenner det strekker i livmoren, trøtt, veldig sulten,,men dårlig matlyst. Puppene er ømme, og er ganske oppblåst i maten.

 

Kanskje du skulle bestilt ultralyd privat?

Lenke til kommentar

Hei og takk. Og lykke lykke til.

Sterke tester er veldig gode tegn. Denne gangen hadde jeg kjempesterke tester mot svakere tester de siste 3 abortene.

 

Jeg brukte chrinone frem til uke 8-9. Legen min ville ikke gi meg blodfortynnende. Jeg har ikke veldig tro på medisiner med mindre man har en diagnose. Jeg hadde derimot bedt mannen om å holde sæden "frisk" gjennom syklusen og jeg har trent selv. Ellers er det vel bare flaks som avgjør. Vi er "gamle" jeg er 36 og han er 38.

Lenke til kommentar

Annonse

Ultralyd for meg gikk dessverre ikke bra. Skulle vært 7 uker, men gynekologen kunne ikke se noe fosteranlegg. Det hun så tilsvarte uke 5, men det kan ikke stemme ift mens og eggløsning. Så det er nok såkalt blighted ovum. Skal tilbake om 1 uke, men har begynt å blø litt i dag. Så nå håper jeg bare kroppen ordner opp på egen hånd.

 

Hvordan går det med deg Marihønen?

Lenke til kommentar

Ånei!! Det var veldig trist å høre! Håper dere har det bra! Jeg vet man lett kan miste motet, men dette er noe du ikke kan styre, og du får forsøke å tenke at kroppen avgjør og tar valg som du selv kanskje hadde følt vanskelig for å ta..

Har dere vært til noe utredning eller skal dere nå?

Med meg går det greit. Er 5+4 i dag og har en del symptomer. Hadde noen dager tidligere i uken der jeg trodde at det ikke skulle gå siden symptomene ble svake.. Men dem kom tilbake 😊 jeg skal på ultralyd på søndag hos priv. Gynekolog.. Jeg har blandede følelser.. Har forsøkt å ta tester av og til for å se om dem blir sterkere, men syns ikke de blir sterke nok.. Men jeg tror jeg har vært litt uheldig med testene, får så rare resultater. Jeg smører meg med tålmodighet og tar en dag av gangen, så får vi se hva ultralyden viser på søndag..

Lenke til kommentar

Så godt å høre at det går bra med deg :) spennende med ultralyd på søndag, gleder meg til å høre hvordan det gikk. For det går helt sikkert fint :)

 

Vi har vært gjennom utredning for habituell abort, men de finner ikke noe galt med meg eller mannen, og vi har jo barn fra før. De lurer på om det kan være litt lav progesteron hos meg, så jeg brukte progesteronstøtte denne gangen. Har mistet flere ganger, 1 SA(uke 6), 3 MA (uke 17,14 og 11), og nå muligens det de kaller blighted ovum....det har jeg ikke opplevd før.

 

Blødde litt i går, men ikke kommet noe mer. Men føler meg ikke gravid lenger, så kroppen bruker sikkert bare litt tid.

Lenke til kommentar

Håper du kaster deg på prøvingen igjen når du føler deg klar for det! :) det er tungt å gå gjennom dette!

Ultralyden gikk fint! Fikk se et lite hjerte blinke! Så så langt er alt bra.. Slipper ikke jubelen løs før det har gått en stund.. Skal tilbake om 10 dager Tør ikke håpe, men krysser alt jeg har for at både du og meg skal få oppleve det vi aller helst vil :)

Lenke til kommentar

Så godt å se hjertet banke på den lille spira di :) krysser fingrene for at dette går bra :)

 

Jeg har blødd masse nå, og jeg tror hvertfall endel har kommet ut...men skal til kontroll i morgen, så får høre da.

 

Ja, vi tenker å prøve igjen...men skal rådføre meg litt igjen...hvor lenge jeg bør vente osv...så får vi se :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

En liten oppdatering fra meg :) vært på ny ultralyd, er 7+6 i dag.. Fikk se og høre hjertet slå.. Holdt på å begynne og grine jeg ble så glad! Hoff! Det var godt, men skummelt! Nå er det blir litt mer virkelig at det er noe levende der inne.. Vi skal tilbake om ca 14 dager igjen for ny ultralyd.. Gynekologen min sier at vi kan slappe litt mer av etter uke 9, men vet ikke helt jeg.. :S syns det går litt sent, prøver å ta en dag om gangen.. Håper du, Fisken2012, har det bra!

Lenke til kommentar

Gratulere så masse med spiren marihøna😃 kjempegodt tegn med 2 ultralyd med hjerteblink da😍 skjønner godt at tida går sakte, kjenner godt igjen det. Håper du har ting å gjøre de neste ukene så dagene går raskere. Jeg heier på deg😊 masse gode tanker sendes din vei☺️

Lenke til kommentar

Annonse

Her flyr tiden enda faktisk, neste uke starter 3. Trimester😊 formen er kjempefin og jobber fortsatt fullt. Lillepia sparker hver dag og vokser😊 du får holde oss oppdatert på hvordan det går framover ☺️

Lenke til kommentar

Ååh❤️ Så kjekt å høre! Håper på at jeg også kommer dit om ikke så lenge! Masse lykke til videre, og ja! Jeg skal holde dere oppdatert 😊

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...