Gå til innhold

Lurer på et par ting!


veronika-85

Anbefalte innlegg

Er 33+4 nå og på fredag da jeg var på kontroll ble tvillingen estimert til 2320g og 2480g. Ble nesten litt urolig for at de har blitt så store. Vil jo gjerne gå så langt til termin som mulig, men har jo ikke plass til to babyer på 4 kg der inne! Føler meg allerede som en stappa potetsekk! Noen som har erfaring med store tvillinger og hvor store er deres? (Er jo utrolig glad for at de vokser og trives altså, men føler bare magen allerede er fullstappa). Også ligger tvilling 1 i seteleie og legen vi var hos på fredag mente det nå var så trangt at hun ikke kom til å snu seg. Noen andre som har det slik? Hva tenker dere om vaginal fødsel/keisersnitt? Har jo mest lyst på vaginal, har vært innstilt på deg hele svangerskapet og det er jo dersom alt går bra best både for meg og knøttene!

 

Ellers lurer jeg på hvordan det går med dere alle? Selv syns jeg enda det er rart å tenke på at det er to babyer i magen!

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Jeg er 30+3 i dag og kan ikke forstå at det er plass for dem å vokse mer :-) Det sto så fint på appen for denne uken at "du tror vel ikke du kan bli større nå, men det kan du!" :-) De har ikke estimert noen vekt på mine. På skjemaet står det at den ene er +5% og den andre -7%, men alt til +/- 10% er normalt. Jeg har to vennepar som begge har født tvillinger tidligere på ca 3,5 kg på hver (altså normalvekt på enlinger). Store var de, men det gikk jo helt fint :-)

Hos meg er tvilling 1 i hodeleie, så har ikke tenkt andre alternativer enn vaginal fødsel :-) Regner med legene kommer med anbefaling hvis noe endrer seg. Hør på neste kontroll. Må si jeg hadde vært skeptisk til å føde i seteleie, men folk klarer jo det også.

Ellers går det stort sett greit. Er utrolig  trøtt og sliten. Orker ikke så mye, men kan jo styre daene som jeg vil selv.

Masse lykke til! :-)

Lenke til kommentar

Nå har ikke jeg noen barn fra før, men jeg ser for meg hvor "deilig" det må være å bare ha et barn i magen😊 helt underlig å tenke på at de enda skal vokse der inni magen noen uker! Har vært i ganske god form frem til nå, men nå krangler ryggen litt og det er vondt på sidene av magen! Får håpe din tvilling 1 er smart og forblir i hodeleie😄 jeg føler at min tvillinge 1 prøver å snu seg, for den romsterer fryktelig, men tror ikke den lykkes!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...