Gå til innhold

Januar Jenter


Stompen80

Anbefalte innlegg

Det er bare begynnelsen av november, men jeg føler det ikke kan bli januar fort nok med tanke på "Prosjekt Gravid". Da har de plass til meg på IVF på Haukeland. I mellomtiden prøver vi naturmetoden, men første måned av 3 mulige var negativ. Vi har ikke prøvd denne metoden aktivt og bevisst siden før første IVF runde, måtte ha litt pause innimellom. Håpet er like levende, men skuffelsen er der likevel.

Det er nok litt tidlig for denne gruppen gjerne, men hadde vært kjekt å vite om det er noen andre som sitter og venter på nytt år der ute :) Er d noen andre som skal innom Haukeland i januar?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg skal til Barcelona for eggdonasjon i januar! 😊 har veldig få egg selv, og de jeg har er dårlige, så her er det eneste fornuftige alternativ. Jeg er i gang med "dummy" sykluser med hormoner nå, så her er det egentlig greit at det ikke er innsett helt enda, for kroppen min er ikke helt klar! 😁

 

I tillegg er det greit å få spart litt penger i mellomtiden også, eggdonasjon er dyrt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har en gynekolog som skal sjekke slimhinnen min før jeg skal ned igjen, men ellers har jeg tett kontakt med klinikken der nede😊 det er litt mindre komplisert enn vanlig IVF siden de ikke trenger hente ut noen av mine egg, så da trenger jeg ikke så mye oppfølging herfra. Men har testet litt andre ting også, Blant annet stoffskifte. Om det viser seg at det er noen unormale verdier der må jeg ta det med legen min her 😊 håper alt er normalt 😜

Lenke til kommentar
Del på andre sider

dytter denne litt oppover så den ikke forsvinner :)

Her er vi i gang med andre pp av tre i ventetiden. Selv om det er 22 pp totaltsett så er det alltid like spennende: "Slår eggløsningstesten ut denne mnd?" "Er det dnne måneden vi får det til?" Alle nye forslag til "vidunderkurer" og kjerringråd testes ut, men har skuffet hver gang. Forrige måned var det første runde med fertilitetsmonitor, og da løper tanken til:"Det må jo klaffe nå. jeg vet jo når el er?" Men akk nei. Denne måneden er det: "det må jo gå denne gang. Monitoren var så ny forrige måned at vi burde nok ha begynt tidligere/fortsatt en dag lenger enn vi gjorde". Så får vi se når vi skriver desember hva svaret blir :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hiver meg inn her jeg :) Etter et avbrutt forsøk i september blir det oppstart av medisiner i romjula (hvis alt klaffer) og da blir det januar som gjelder..

Har vært gjennom en del forsøk nå, men gir ikke opp. Så nå er vi i prøverørskarusellen atter en gang med innkjøp av nye medisiner, venting på menstruasjon (som må komme på angitte datoer) og all ventingen og håpingen som kommer med et slikt forsøk!

Her blir det kort forsøk med gonal-f og orgalutran. Håper det er nå medisineringen skal vise seg fra sin beste side og endelig gi oss dette ønskebarnet!

Hvordan er det med dere andre? Nye i gamet eller er dere blitt vant til dette sirkuset? Uansett - ha en fortsatt fin søndagsnatt og med ønske om ei flott neste uke :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt ny i assisterings-gamet her! Vi har ikke prøvd vanlig IVF, da vi har så dårlige sjangser der. Så vi gikk for eggdonasjon med en gang vi. Nå har jeg brukt østrogenplaster (100mg/72 time) i to uker, neste uke starter jeg med progesteron (200 mg stikkpiller) i tillegg. Er litt hormonell allerede merker jeg, håper det gir seg litt etterhvert. Har fått med meg et lager av medisiner fra klinikken, så skal ha det jeg trenger og litt til :o nå er jeg spent på neste time hos gyn (ikke før i desember 😳) for å sjekke slimhinnen. Den må være over 5 mm, med alle disse medisinene her satser jeg på å klare det 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stå på Hubro! Du har vært i gjennom mye ser jeg, og det er veldig bra at du ikke gir opp. Det må ha vært veldig tøft å gå igjennom alt dette?

Jeg er relativt fersk i gamet, men har litt erfaring fra privat klinikk mens vi ventet med å få plass offentlig. Så det blir første forsøk på Haukeland i januar. Jeg skal også på en runde gonal-f og orgalutran. Hadde fostimon og orgalutran i forrige runde.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har fått plass februar men håper på januar. Dette er på Haukeland. Menstruasjonen min passer ikke helt for januar, får en uke før januar og legene er ikke på avdelingen første uken i januar. Håper menen min blir litt forsinket sånn jeg kan få forsøk i januar.

Hvilken uke har du fått plass på?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg regner med å få mens rundt 2-4 januar så håper det bare er å sette igang da. Jeg har tenkt å ringe Haukeland når jeg får mens i beg av desember for å forhøre meg om åpningstider, det var usikkert da jeg snakket med dem i september. Har du litt info? Håper du slipper til i januar <vanessa> :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har startet med progesteron i dag, siste uken av min første "dummy" syklus. Så blir det spennende å se når tanta dukker opp, forhåpentligvis tidlig neste uke. 👍

Har aldri noen gang tidligere håpet på en kraftig mens, men denne gangen hadde det vært supert, for da vet jeg hvertfall at hormonene funker! 😃 mannen sier at han merker hvertfall at de funker, huff, stakar mann - en hormonell kone og to ungdommer i hus! 😱😁😳

 

Håper virkelig åpningstidene er litt fleksible for dere Haukeland-jenter her inne sånn at alt klaffer for dere i Januar! 😊

 

Vi har overført en gigantisk stor sum med penger til klinikken i Barcelona i dag, så skulle bare mangle at vi ikke fikk komme en lørdag eller søndag. 😳 Huff - det er så dyrt at det MÅ gå på første forsøk, eller så må vi hvertfall få noen eskimoer på frys til nytt forsøk! (Som ikke er like dyrt) 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da har jeg faktisk blitt så elendig av progesteronet at jeg er sykemeldt ut uka..! 😳 fått alle bivirkningene tror jeg, hvertfall en elendig mage og stup trøtt! 😁 har sovet i hele dag og skal legge meg og sove videre nå.. :o legen mente det ville roe seg ned etter hvert som kroppen vente seg til hormonene, håper han har rett! For jeg skal fortsette med progesteron helt til uke 10-12 om jeg blir gravid. Kan ikke sitte på do i månedsvis! 😆😂

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har vi vært til hyggelig samtale på Ivf klinikken Oslo med tanke på fryseforsøket. Blir oppstart på Progynova på blødningen som vi regner med dukker opp rundt nyttårstider. Det blir da event innsett i uke 2-3. De sa det var 83% sjanse for at Blastocyst ville overleve opptiningen. Vi har kun et Blastocyst på frys, så blir utrolig spennende det her. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så spennende! :D Vi skal og sette inn et blastocyst, men skal ha fersk forsøk fra EggDonor. :) tror vi skal ha innsett i uke 3 eller i uke 4.. Det blir en utrolig spennende start på året!! :D :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var ferdig med første dummy runde med hormoner på mandag, nå venter jeg spent på tanta - lurer på når jeg kan sette i han med dummy syklus to av to, etter det er det innsett syklus!! :D :D 😃😃

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er jeg inne i siste pp før januar ivf. Mest sannsynligvis får jeg neste mens på nyttårsaften/ nyttårsdag så blir en spesiell start på nyåret :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da tror jeg at jeg ligger en uke bak deg. Stsrter i morgen på siste syklus før innsett, etter det skal tanta komme ca. 6 januar så da starter vår innsett-syklus :D :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da melder jeg meg inn her :) skulle egentlig begynt denne pp, men siden tr ikke kom før i går utsetter vi det til etter jul :) satser på at tr er her ca 5-6 januar :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan går det med dere Januar jenter? Her venter jeg fortsatt på menstruasjonen etter utskrapningen 4 November. Aldri ønsket så mye en blødning som nå, for skal jo igang på fryseforsøket på neste blødning. Jeg var på kontroll for to uker siden og da såg han eggløsning, så den burde ikke være så langt unna nå. Utålmodig ja :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har startet på østrogenplaster og kjenner bivirkningene holder på å ta helt av. Så gleder meg ikke akkurat til romjulen, da skal jeg ta progesteron på toppen av alt! Men hva gjør man vel ikke? 😊 satser på det er verdt premien i enden! 😃😍 har fått beskjed om at innsett blir uke 3 eller 4, mest sannsynlig i uke 3 😍 nå må bare tiden fly!

 

Håper tanta kommer på besøk snart Bethlisa!

Endret av Piasawa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da kom endelig menstruasjonen.  :D  Da blir det oppstart av progynova på neste menstruasjon (pga julen) i uke 2, så da regner jeg med at det blir innsetting i uke 4 om vårt blastocyst overlever opptiningen da.

Endret av Bethlisa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...