Gå til innhold

Hvordan vet man at man har mistet ?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg venter mitt andre barn, men for to dager siden begynte jeg å blø..

Er i uke 8.

Det var små mensmurringer hele dagen, ble i sengen, men var aldri så vondt at jeg trengte paracet.. Friskt blod, kanskje halvparten av mensmengde.. Ga seg i løpet av neste natt..

 

Ringte legevakten og sykehuset.. De sa "ring oss om du blir verre", og det har jeg jo ikke blitt.. Noen sjanse for at jeg har beholdt barnet ?

Blødde ikke en eneste gang i forrige svangerskap, derfor jeg er engstelig nå..

 

Anonymous poster hash: 3ad65...faa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mange som har småblødninger i svangerskap, uten at dei har mista. :) 

Lykke til! Håper virkelig at alt går fint med deg og ditt :)



Anonymous poster hash: 4442c...cb3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk 😊

Vet at man må være realist, men noen ganger trenger man å høre noen "solskinnshistorier".. Har jo alltid håp 😉

 

Anonymous poster hash: 3ad65...faa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du blør i store mengder og med klumper, så kan det nok det være en abort, men hvis det kun er vanlige blødninger så er jo det faktisk en god del som blør slik ila svangerskapet! Personlig hadde jeg kontaktet legen og ville blitt henvist til ul! Håper at det bare er en uskyldig blødning du har hatt, men skjønner veldig godt redselen din! God klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk 😊 så snille dere er.. Det er ikke klumper, kun vanlig friskt blod uten smerter.. Prøver på henvisning til ul på mandag.. Krysser alt jeg har 🔮

 

Anonymous poster hash: 3ad65...faa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk så snille dere er.. Det er ikke klumper, kun vanlig friskt blod uten smerter.. Prøver på henvisning til ul på mandag.. Krysser alt jeg har Anonymous poster hash: 3ad65...faa

så flott da :) krysser fingrene for deg :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Skjønner godt at du blir bekymret, jeg. Jeg har ikke hatt blødninger i noen av mine svangerskap og vi vet jo at sånt kan bety noe som ikke er bra. Men jeg kjenner to stk som hadde småblødninger gjennom hele svangerskapet :-) Lykke til på mandag, krysser det jeg kan krysse :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde flere små blødninger med ukers mellomrom i første trimester i dette svangerskapet, og for min del var årsaken mest sannsynlig det at morkaka hadde litt lavt feste så når livmoren vokste kom det små blødninger. Var på ekstra ultralyd pga bekymringer, og fikk der vite om det og etter at det ble bekreftet var det litt lettere å ikke få helt panikk når neste blødning kom.. Tenk positivt, dette kan gå helt fint for deg også - det er som regel ikke krise før en har smerter, sterk blødning og klumper i blødningen. LYKKE TIL! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har mistet 2 ganger før. Begge ganger stoore blødninger med klumper og masse smerter. Ellers, som noen over her sier, veldig mange som har uskyldige små blødninger uten smerter hvor alt går bra. Så om det ikke klumper og smerter hadde jeg vært veldig positiv. :) . Ville nok få sjekket på UL ja, sånn for å slippe å gå og gruble. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har sluttet å blø, blødd siden fredag.. Overalt hvor jeg har ringt, har de sagt at jeg må "gjøre meg ferdig" og SÅ kan de se på det..

 

Når man er gravid, tas man imot med åpne armer.. Alle skal hjelpe, ting er gratis og alle smiler.. Når man mister, blir man overlatt til seg selv (min erfaring selvsagt..)

 

Skal ringe legen med en gang jeg er ferdig og så sjekke med UL. Føler at jeg ikke er gravid lenger, men er veldig svimmel og kvalm..

Hva om det var en liten baby der inne likevel ? Mirakler har skjedd før.. Men sannsynligheten er vel kanskje liten, siden de ikke bryr seg..

 

Psykisk går det mye bedre i hvertfall..

Vi skal prøve igjen om en mnd tid..

 

Koselig at dere tenker på meg, føler meg bedre da 😊

 

Anonymous poster hash: 3ad65...faa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også følt et slik når jeg har oppsøkt lege. Men jeg klarte ikke å vente så bestilte privat ul. Det viste seg at jeg hadde tvillinger og hadde mistet en. Den dagen jeg blødde ringte mannen min legevakten og der var de utrolig hyggelige og oppmuntrende. Hun anbefalte meg å kontakte fastlegen så jeg kunne få tettere oppfølging. Har også blødd litt i etterkant hvor jeg har ringt fastlegen min. Men har fått pent beskjed om at hun helst ikke vil se meg før jeg er 12 uker.

Synes det er veldig rart, selv om man ikke er langt på vei er forhåpningene allerede store og det vil jo være en sorg å miste, selv om det for dem kanskje er "vanlig" å miste tidlig. Så føles det jo ikke ut som en "vanlig" opplevelse for oss.

 

Krysser fingrene for at alt går bra med deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har møtt begge deler, men fastlegen jeg hadde da jeg mistet var utrolig hjelpsom , kom inn og ble henvist til ul på dagen. En av gynekologene på sykehuset som så på meg etter sa var et hestekrefter som hadde null forståelse for at jeg var fullstendig frynsete og knust. Mistet i uke 14

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel..når jeg tenker over det, har legen min vært veldig snill.. Er mer 'mellommannen' jeg har hatt problemer med.. Altså sekretæren hos legen, sykepleieren som tar telefonen på legevakten, og telefonvakten på kvinneklinikken.. De er veldig flinke til å avvise deg for å ta neste telefon.. Kommer man først frem til legen, blir man som oftest tatt seriøs 😉

 

Anonymous poster hash: 3ad65...faa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jeg (HI) fikk i dag svar på hcg-prøvene. 

De gikk fra 30 til 18, så dette har absolutt vært en SA.

 

Greit å vite dersom man er i samme situasjon og lurer veldig på om man må ha supervondt eller fossblø for å ha hatt en SA. Smarteste er nok å kontakte fastlegen og få målt hcg-nivået.

 

Legen sa at man kan få positivt svar på graviditetstest i ca 40 dager etter en SA (jeg får fremdeles positiv på testen..). Greit å vite ;o)

 

Takk for all støtte og lykke til alle sammen her inne !

 

klem fra meg



Anonymous poster hash: 3ad65...faa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har mistet to ganger. Første gangen MA begynte jeg blø i uke 11.  Også mistet jeg nå. Blighted Ovum. Hadde ikke blødning eller noe, fint stigende HCG og alle symptomer på plass. På UL i uke 6+4 var det kun en tom fostersekk. :( 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Hei, HI her igjen.

 

Jeg vet at dette er en "gammel" tråd, men jeg fant ut hvorfor jeg mistet.
Under en lungeoperasjon jeg hadde før jeg ble gravid, fikk jeg overført blod. Dette blodet inneholdt antistoffer som jeg ikke hadde fra før. Disse antistoffene "kræsjet" med fosterets antistoffer - noe kom over fra fosteret til meg gjennom blodbanen og kroppen min frastøtet seg fosteret.

 

Selv om det var trist da det skjedde, føler jeg likevel en slags lettelse.. Det å få vite hva som faktisk skjedde.. 
Kanskje dette kan sjekkes dersom dere skulle være så uheldige å oppleve det samme som meg ?

 

Jeg fikk beskjed av legen at det er litt 50/50 om jeg kan få flere barn. Dersom barnet har samme antistoffer som meg, går det bra, hvis ikke kan det også gå bra dersom ikke noe kommer over til meg i løpet av graviditeten.. Dersom fosteret har et annet antistoff og det kommer over til meg, frastøter kroppen min fosteret.

 

Jeg fant i går ut at jeg er gravid igjen. Men jeg tør ikke tenke tanken på at jeg får gå fullt ut. Ble så lei meg sist gang.
Men om det går bra i 3 mnd, skal jeg begynne å tenke "positive tanker" oppi alt dette :)
Jeg hadde allerede kjøpt p-piller og skulle begynne denne mnd her.. Vil ikke gå gjennom dette flere ganger..
 



Anonymous poster hash: 3ad65...faa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å blir litt tom for ord. Forstår hva du mener om at du er lettet samtidig som du ikke vil oppleve dette igjen. Håper du får god oppfølging nå da<3

Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...