Gå til innhold

Noen som hadde litt lave Hcg verdier?


Baby2015?

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har vært gjennom ivf prosessen og fikk beskjed at de satt inn et 4delt egg av bra kvalitet. Tok graviditetstes 13 dager etter innsetting som viste svakt positiv, sterkere dagene etter. Tok blodprøve på dag 15 (telt med dagen for innsetting) som viste Hcgverdi på 97 som var litt under grensen. Hadde en del ubehag i eggstokkområdet på ene siden som strålte nedover mot lysken, samt murringer nederst i ryggen. Dette startet noen dager etter innsett og ga seg ikke..

 

Fikk ta ny blodprøve på dag 18 som viste 158, altså ingen dobling. Ubehaget i magen har gitt seg, ikke hatt blødninger. Sykepleier sier det kan gå bra men det ser ikke så lovende ut så skal ta ny blodprøve om noen dager.

 

Noen som har hatt det sånn i starten og hvordan gikk det? Er veldig stresset/bekymret så takknemlig for råd og informasjon :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lave verdier er en ting, det at hcg verdien ikke har dobbelt seg engang på 3 dager er det som dessverre bekymrer meg. Helt ærlig ville jeg trodd dette var kjemisk eller svangerskap utenfor livmoren. Håper såklart jeg tar feil. Ønsker deg masse lykke til, kom gjerne med en oppdatering etterhvert 😊. Brkkager at mitt svar ikke er særlig oppløftende.

 

Anonymous poster hash: f9857...d6a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, jeg hadde lav hcg, ble målt til 45 på rg 16, og hadde så steget til 80 på rg 19. Fikk beskjed om at det var kjemisk, at jeg kunne slutte på alle medisiner og kose meg m litt vin..men hcg'en fortsatte å stige. Ble etter noen uker mistanke om gravid utenfor livmor, men etter enda en uke var det plutselig noe som blinket på skjermen ;) 💓 og nå er jeg snart 6 mnd på vei m en liten jente, hun er litt over en uke "forsinket" fremdeles men ingenting feil, så det kan gå veien selv m lav hcg i starten :) lykke til! Jeg satte inn 4 delt egg.

Endret av Opp
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er det hvertfall ikke helt umulig, var godt å lese :) Synes dette er veldig tøft å gå gjennom, føler meg jo gravid og kjenner igjen svangerskapssymptomer som jeg hadde med førstemann som jeg ble gravid med på "vanlig" måte. Ny blodprøve om to dager så håper på litt mer oppløftende svar da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det er absolutt mulig :). Huff ja det kan jeg også skrive under på at det var veldig tøft å gå rundt sånn m blodprøve etter blodprøve.Håper du får en bra stigning og at det går veien! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg fått svar på den 3. blodprøven, 287 om jeg ikke husker feil.. Litt ør og veldig distre for tiden :huh: Ikke optimal stigning fra 158 men de sa at den stiger jevnt og trutt og burde egentlig flatet ut ved svangerskap utenfor livmor. Siden jeg ikke har hatt antydning til blødninger og svangerskapssymptomer har begynt å gjøre seg gjeldende denne uken, så er de positiv tll at dette går bra, hurra!! :nigo: Trengte ikke flere kontrollprøver så da er det å forsøke å senke skuldrene til UL om 2 uker.. Forsøker å gratulere meg selv som idag akkurat 5 uker gravid, men kjenner bekymringene fortsatt danser rundt i hodet og kroppen... :bond:

Endret av Baby2015?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Annonse

Når jeg vart gravid, hadde jeg ingen symptomer, bare at mensen forsvann, tok tester, alle negative. Ingen mensen kom. Tenkte jeg bare var stressa. Etter 2 måneder med negativ tester og ingen mens, hadde jeg nesten mistet håpet. Var til legen for ørtende gong å tok en siste test, å joda, den var posetiv, å jeg var 12 uker på vei. Fikk beskjed om at jeg produserer lite hcg.

 

Anonymous poster hash: 8a92b...e73

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...