Gå til innhold

Valgets kval, stoppe mens leken er god eller prøve på en til?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Litt tidlig å tenke på det kanskje, da jeg enda ikke har født første (andre) mann, men tankene rundt dette opptar meg nesten mer enn selve fødselen...

 

Jeg er 39 år, har ett barn på 21 år og snart en nyfødt. Jeg har vært sykemeldt hele svangerskapet pga en kronisk sykdom som jeg ble mye dårligere av da jeg ble gravid, samt lavt blodtrykk, jernanemi og et par andre tilstander. Har hele tiden priset meg lykkelig for at jeg ikke har hatt andre enn meg selv å tenke på i disse 9 månedene, for de har vært en evigvarende døs hvor den største aktiviteten har værtå forflytte seg mellom seng og sofa (satt på spissen). (Sykdommen vil bedre seg når jeg har født og jeg har en fantastisk mann som gjør absolutt alt.)

 

MEN. Jeg har jo fryktelig lyst på et søsken til babyen, og hvis det skal skje må jeg satse på å bli gravid så fort som overhodet mulig etter fødselen. Den vil jo ikke få noe tett søskenforhold til mitt første barn og jeg unner ingen å vokse opp som enebarn. Samholdet og tilhørigheten man opplever med et søsken, samt tryggheten med å alltid ha noen der for deg er noe jeg virkelig ønsker for mitt barn og jeg syns det er fryktelig trist at jeg ikke kunne gi det til mitt eldste barn.

 

Det meste taler jo egentlig for å la det bli med barnet jeg venter nå, eller...?

Tar gjerne i mot synspunkter.

 

Anonymous poster hash: b1f07...dc2

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Vi er i nesten samme situasjon bare at jeg er gravid med nr.3. Førstemann er 20 år, og nr 2 er 1 år. Jeg er 40 år nå.

Vi valgte å prøve med en til pga min alder og at 1-åringen ikke skulle vokse opp alene. Vet hvor trist det var for førstemann.

 

Graviditeten er ganske tung da jeg må løpe etter babyen, kan ikke bare gå og hvile som jeg ønsker denne gangen. Men det er jo verdt det tenker jeg :-) Jeg syns du bare skal sjå til og lag småsøsken til den du venter kjapt. Sliten blir man uansett om det er 1 år imellom eller 3.

 

Lykke til :-)

 

Anonymous poster hash: 327bd...760

Lenke til kommentar

Jeg fikk 3 barn etter fylte 39. Men nå skal det sies at jeg var frisk og like iform som da jeg var i 20-åra under svangerskapene. Så da er det jo litt vanskelig å sammenligne....Du skal jo ta deg av en liten mens du er gravid med neste liksom....

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det blir nok vanskelig for deg å la være om ønsket ditt om et barn til er veldig sterkt:) Men jeg ville latt det gå et halvår i alle fall, slik at kroppen får litt tid til å restituere seg. Det bør vel la seg gjøre å bedre den anemien? Og babyen din fortjener jo å ha litt tid med en mamma i form. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...