Gå til innhold

Mistet sønn i krybbedød men har nå fått "verdens nydeligste sønn"


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg skrev her da jeg var nesten 5 måneder på vei og var langt nede psykisk. Jeg mistet min eneste sønn i krybbedød da han var 5 måneder gammel, dette var mange år siden.

Jeg gledet meg ikke over graviditeten for jeg var så redd for at dette barnet også skulle dø.

Nå fikk jeg keisersnitt fordi jeg var så redd for at barnet skulle dø under fødselen. Det som hjalp meg var at jeg snakket med en fantastisk lege og fikk et sammenbrudd under samtalen og ble deretter lagt inn på sykehus.Fantastiske mennesker hjalp meg til å glede meg over barnet som skulle komme, og nå sitter jeg her med verdens nydeligste vidunder (i mine øyne selvfølgelig).

Vi takke så mye for alle støttende tilbakemeldinger og vil bare dele min enorme glede over min nye sønn med dere. Redselen for at noe skal skje er der fremdeles men den er ikke overveldende slik den var. Å snakke med andre mennesker og ta imot hjelp er løsningen. Lykke til alle dere her inne og jeg ønsker dere alt godt. Hilsen en lykkelig dame/jente som har fått en ny sjangse til å være mamma.



Anonymous poster hash: be643...ed4
Lenke til kommentar

Fortsetter under...

  • 2 uker senere...

Gratulerer så mye!!

Godt å høre det går bra med deg :) Jeg har samme opplevelse selv med å miste min eneste datter i krybbedød i 2012 og er nå gravid med lillesøster! Masse blanda følelser fra den dypeste sorg til en ekstrem glede over det som skal komme!
Lykke til med babyen :)
 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg trodde jeg var den eneste som hadde mistet barn som har levd, det kan virke slik. Men er i prøvegropa og vært der lenge, så håper virkelig jeg skal få komme til det punktet dere nå er kommet til. Et søsken. Drømme.....



Anonymous poster hash: aac95...d6d
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Annonse

  • 2 måneder senere...

Åh, deg husker jeg! Gratulerer med sønnen, så utrolig godt å høre at alt er bra med deg. Tusen takk for at du oppdaterer, ikke alle som tenker på det.

Nyt din lille sønn, ønsker dere alt godt!

 

Anonymous poster hash: 9e5e7...2d6

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...