Gå til innhold

Da var det visst min tur til å komme hit:'(


Karooline

Anbefalte innlegg

Ja da hører jeg vel hjemme her etter 1 MA og 2 SA.. Tenker og bestille meg legetime, hva skjer videre nå? Synes dette er så ufattelig leit at nå virker alt veldig vanskelig. Etter MA'en har lutealfasen min vært på 9 og 10 dager så jeg mistenker at det er der problemet ligger. Vi klarer å bli gravide, men egget rekker ikke feste seg skikkelig.. Usikker på om vi ønsker å fortsette prøvingen akkurat nå.. Vi skulle jo ha vinterbarn.. Og jeg vil ikke tro det er noen fordel som førstegangs å få barn i juli med fulle sykehus og vikarer i alle retninger. Skal vel være takknemlig bare vi får det til men det var jo en liten januarspire vi skulle ha:'( Tærer på forholdet dette her også og i går snakket vi plutselig om å gå fra hverandre. Vært veldig mye krangling i det siste på grunn av dette. Vi er nok bare veldig fortvilte begge to og vet ikke helt hva som skjer videre..

Dagens utblåsning for min del..

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Huff da, vet hvor tøft det er å være der du er nå, høres ut som meg tilbake i 2009. Hadde det vondt, men snakket vel aldri om å gå fra hverandre selv om det tæret på! Få henvisning fra fastlegen din til utredning og ta det derfra, jeg synes det føltes godt å gjøre noe selv om min utredning på Ullevål ikke ga noen klare svar. Ta en pause i prøvingen og vær kjærester funket for oss.

 

Å planlegge når på året babyen kommer er en "luksus" vi med HA diagnosen ikke kan unne oss forstod jeg etter at fire termindatoer kom og gikk uten baby i hus... Men, i det store bildet betyr dette lite når man er i mål - er mamma til ei mai-og ei novemberjente nå, fungerer fint begge deler! De kom på forsøk fem og seks så det er håp!

 

De aller fleste kvinner som blir naturlig gravide får barn tilslutt har jeg lest og klamret meg fast til det så mye jeg kunne! Anbefaler å bruke dette forumet ved behov, mye hjelp og støtte å få! Sjekk også ut: www.habituellabort.com

 

Masse lykke til videre!

Lenke til kommentar

Anbefaler deg også å gå til utredning. hvis du ikke vil vente så lenge kan du gå til privat og hoppe den måneds lange køen for utreding. jeg fant ikke noe på utredning men fikk fortsatt oppfølgning og medisiner ved neste svangerskap.
jeg er fra Oslo og fødte min sønn i mai på Ullevål. det var egentlig helt fullt men vi fikk komme inn, og vettu hva, jeg merket ikke i det heletatt at det var fult. jormødrene er helt supre og de gav sitt alt og masse tid og oppmerksomhet <3 så det skal du ikke være bekymret for <3

 

ja det tærer på forholdet, men jeg syns det har gjort oss sterkere <3
 

Lenke til kommentar

Ja, be om utredning. Noen ganger kan man få et svar på hva som er galt. Du henvises videre til et sykehus. Jeg ble utredet på Rikshospitalet men hadde senere hab.abort-oppfølging på Ullevål, og den omsorgen og servicen jeg fikk med denne diagnosen var gull verd i nye svangerskap. 

 

Krysser fingrene for deg!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...