Gå til innhold

Første kontroll


Firsttimemommy

Anbefalte innlegg

Hei! Noen av dere som vet om det er for tidlig med første svangerskapskontroll når man er 7+6/8+0? Jeg har fått time til første kontroll når jeg er 10+5 og synes det er litt sent. Spesielt i forhold til å søke fødeplass... Har egentlig ikke noe forutsetning for å si at det er sent, men synes det hadde vært godt å få tatt de aktuelle prøvene og søkt fødeplass så snart som mulig. Legen mente 10+5 var et fint tidspunkt. Har så lyst til å flytte timen frem, men da må det bli så tidlig som 7+6/8+0... Noe i mellom den tid går ikke.hva tenker dere? 😊 Erfaringer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er helt normalt, og ikke for sent når det kommer til å søke fødselsplass... Det er ikke så mye man gjør på første kontroll, hvis jeg ikke husker feil. Men nå er det 15 år siden sist for meg, så mulig jeg husker feil 😉

Endret av femtenårmellom
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det vanlige er å ha første kontroll ved 12 uker om det ikke er noe spesielt. Så ser ikke noe grunn til å ha den tidligere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har lest om folk som ikke har fått fødeplass der de ønsket når de søkte i uke 10 i Oslo, så litt derfor jeg spør. Er ikke noe veldig spesielt med meg, men jeg har en kronisk tarmsykdom som jeg får medisin for, og som man i utgangspunktet ikke skal gå på når man er gravid (infliximab). Og har en SA fra før. Men jeg regner ikke med at det har noen innvirkning på hvor jeg bør føde eller at jeg evt bør komme tidligere enn normalt. Så de fleste av dere har vært på første kontroll i uke 12? :) og søkt fødeplass da, og fått førsteønsket? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal i morgen. 8+5.

Nå skal vi ta duotest med tidlig ul, så har første besøk hos gyn i morgen.

 

Anonymous poster hash: 4d091...169

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...