Gå til innhold

Fram med puppene! Det er det vi har dem for!


Anonyma123

Anbefalte innlegg

Hehe, ja altså jeg bare satt her og tenkte på amming. Hvor viktig og fint jeg synes det er. Det er en økende trend blandt moderne kvinner at de velger å gi flaske til babyen (med formula) fremfor å amme. Hvis du er en av disse kvinnene/jentene så vil jeg gjerne spørre deg hvorfor? Hvorfor ammer du ikke ungen din? Og da snakker jeg selvsagt ikke om dere som ikke kan amme, enten fordi dere ikke har melk eller er syke o.l Jeg spør dere som har muligheten, hvorfor ammer dere ikke ungen deres?

 

*tvinner tommeltottene i hurtig tempo, klar for debatt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Fortsetter under...

Dettte har jeg også lurt på, eneste grunnen jeg har kommet fram til må være att mor kan dra hit og dit mens far da jir flaske til babyen, att det da blir ett mer fordelt ansvar mellom mor og far. Ellers skjønner jeg det ikke . Om Jeg blir gravid så skal jeg så absolutt amme babyen min. Leste en artikkel om att amming ikke har noe med hvordan brystene blir etter graviditet, brystene forandrer seg under selve graviditeten og ikke hvor mye eller hvor lenge mor ammer barnet sitt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De eneste jeg kjenner, som ikke har ammet, har gitt flaske som siste løsning etter store problemer. Jeg setter et stort spørsmålstegn ved hvor vanlig det egentlig er å velge å gi flaske bare av bekvemmelighetsgrunner. Jeg tror at det er en konstruert problemstilling i Norge i dag siden det legges så enormt mye arbeid ned i info og hjelp til amming. Det vil sikkert være noen enkelte som velger slik men slik jeg opplever mentaliteten blant småbarnsmødre og helsepersonel må de sansynligvis forsvare sitt valg om og om og om igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selv lurt på dette! Skal selvfølgelig amme min når den kommer i Mars, og skjønner ikke hvorfor mange velger å ikke amme?..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Jeg elsker å amme, klarer ikke å slutte :) De er så søte der de ligger og sutter og de blir så førnøyde etterpå :) Jeg håper at alle som har muligheten, de som har melk og som er friske, velger å amme. La meg legge til at jeg er ikke ute etter å få noen til å føle seg utilstrekkelig her, det er mange grunner til at noen ikke KAN amme eller ikke får det til. Jeg snakker utelukkende om friske mødre som har melk og mulighet til å amme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

Annonse

Skulle ønske jeg hadde fått til amming. Men hadde et barn som sugde for svakt og ikke fikk nok næring. Pumpet og gav flaske. Andre sugde feil. Hadde masse ammehjelp men det gikk bare ikke. Han hadde ikke tålmodighet! Han bare bælmet innpå av flaska si.

Helt forferdelig å lekke så fort barna gråt. Drasse med maskin eller håndpumpe over alt :(

Skikkelig misunnelig på alle som slengern i munn på ungen å vips så er alt bare gull og grønne enger.

Grønn av misunnelse!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal bry seg om hva andre velger å gjøre. Folk må få gjøre som de vil uten meninger og kommentarer fra andre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...