Gå til innhold

Dårlig samvitighet av å sykemelde seg...


lis7071

Anbefalte innlegg

Ok dette er problemet. Når jeg var 7 uker på vei til jeg var 16uker så var jeg plaget av kvalmen og oppkast.I den perioden var jeg 100% sykemeldt i 1 og halv mnd og 50% sykemeldt i 2 uker.Jeg har vært på jobb i 100% stilling siden jeg var friskmeldt til nå, men i det siste har jeg hatt plager igjen.Jeg er 22 uker på vei og i det siste så har jeg hatt vondt av å gå,stå og komme opp fra en sittende stilling.Smerten kommer kun fra høyre side av korsryggen

Ned mot beina og i lyskeregionen.Jeg er 90% sikker på at dette er bekkenløsning. Jeg har kun jobbet 100% i 1 og halv mnd i løpet av svangerskapet mitt og føler at jeg må sykemelde meg på nytt igjen pga bekken smertene som jeg har. Jeg vet ikke om det er hormoner eller hva men jeg har så inmari dårlig samvittighet for å sykemelde meg igjen fra jobben. Jeg føler jeg har vært så mye borte fra jobben i løpet av svangerskapet. Er det noen andre som går gjennom dette eller som har gått gjennom det før? Hva burde man gjøre? Mange som sier du må lytte til kroppen din, og akkurat nå så har kroppen min det vondt og jeg har lyst til å roe meg ned.Hvorfor får jeg da dårlig samvitighet for det da??Noen som kan hjelpe meg??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har ikke kommet så langt enda med graviditet at æ må sykemelde mæ men har vært en del syk gjennom årene. Så klart ska du høre på kroppen din. Du e jo ikke noe effektiv på jobben når tankan e i smertan. Du stresser ikke bare dæ selv med d men også barnet. Du Gjør jo ikke d med vilje å ha smerter, sånn e nu realiteten. Smertan kommer og går, og de kommer vanligvis når man minst vil ha dem. D kan jo være at smertan forsvinner og plutselig e du tilbake i arbeid igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde også litt dårlig samvittighet da jeg ble sykmeldt i forrige uke, er nå 25+3. Ble sykmeldt 40%. Det er jo ingen grunn til at man skal ha det, du bærer jo frem et liv. Jobbe skal du gjøre lenge, den perioden nå er veldig kort :) du må lytte til kroppen din, prøv å tenke på at du faktisk setter babyen først. Da kan du ikke tøye strikken mer. Det et så tull at vi skal ha dårlig samvittighet, men så har vi det allikevel. Ikke bit tenna sammen, bare hør på kroppen nå. Jobben er vel egentlig ikke viktig sammenliknet med barnet og familien :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var hos legen idag og fikk 100% sykemelding fram til neste svangerskapskontrol.Jeg klarte rett og slett ikke mer.Idag tidlig hadde jeg så mye smerter at jeg tenkte nok er nok.Ringte jobben for å si ifra men fikk ikke no reaksjon fra dem, men nå tenker jeg at det kan samma faen for nå har jeg det så vondt at det eneste jeg bry meg om er å ta være på meg og barnet. Men uansett hvor mye jeg tenker sånn så er den dårlige samvittigheten er forsatt der...😔😔😔

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...