Gå til innhold

Utskraping, hva hvis babyen lever??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har vært til tidlig ultralyd. Var 7+6. De sa at fosteret målte 1 cm, ikke hjerteaktivitet. Har fått time til utskraping. Nå har jeg plutselig begynt å tenke på om fosteret likevel kanskje er i live. Hva om de tok feil? Kanskje er jeg ikke så langt på vei likevel? Eller må fosteret være dødt når de ikke finner hjertelyd og fosteret måler 1 cm? Uff, har det ikke greit nå... Andre som har hatt liknende tanker?

 

Anonymous poster hash: f2dd1...c6f

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

hei

 

etter litt rask googling så er fosteret ca 1 cm i uke 7, og de ville ha sett hjertet på ultralyd om det banket. har selv sett livløst foster på skjermen noen ganger, veldig trist :( beklager at dette skjedde deg



Anonymous poster hash: 540bc...2f3
Lenke til kommentar

Vil bare skyte inn at jeg så hjerteblink da fosteret var 0,25 cm, det var i uke 5+6! Jeg er overbevist om at de ikke hadde satt i gang prosess med utskrapning, om de ikke var sikre!!! De målte vel også HCG på deg, slik at de også ser at denne synker!?

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Hei.så trist å høre . Skjønner veldig godt tanken din, og jeg ville ha sjekket en gang til på ultralyd før utskraping. Min gynekolog fastslår aldri abort før han har sjekket to ganger,(2.gangen etter en uke) da han sier at en kan være komt kortere enn en tror og at det kan være vanskelig å se hjertet så tidlig pluss måle rett størrelse på så tidlig tidspunkt. . Har også ei venninne som fikk fastslått abort , men når hun kom for å få utskraping noen dager senere , så ville hun sjekke en gang til med ultralyd og da levde fosteret. Hun har idag en sprell levende baby!Så om du er usikker, be om en ekstra ultralyd før du tar utskraping.

Lenke til kommentar

Takk for svar. Har ikke tatt hcg-prøver, men tok en ny ultralyd, 3 dager etter den første. Hun sa nå at det var 1/2 cm. men såpass stort at man ville sett at hjertet slo om det hadde gjort det. (Skulle vært ca. 8 uker på vei.) Hun sa hun også sjekket med doppler for blodgjennomstrømning. Hun sa hun var helt sikker på at det ikke var liv. Var hun pluss to andre leger som sjekket første gang og bekreftet at det ikke var liv. Må bare prøve å roe meg på dette nå. Tror jeg bare er redd for å gi slipp, føler at alt håp er ute. De finner ingenting på utredning. Hysteroskopi viste ingen feil. Hjelper ikke med crinone og albyle. Lurer litt på å prøve Prednisolon, men er redd fastlegen eller gynekologen ikke vil gi meg resept om de ikke kjenner til denne medisinen ifm habituell abort.

 

Takk for støtte.

 

HI

 

Anonymous poster hash: f2dd1...c6f

Lenke til kommentar

Annonse

Trist at du måtte gjennom dette. Men utskrapning er ingenting de lar oss gå gjennom dersom det er et visst håp om hjerteaktivitet og liv. Har du brukt albyl-e og crinone hver gang du har mistet? Du kan ta opp medisinbruk med legen/gynekologen din. De ønsker ikke å bruke Prednisolon hvis det ikke er veldig nødvendig. Jeg skal nok få det i neste graviditet, men jeg har mistet 6 (7) ganger med forskjellige medisiner. Så Predni er på en måte det eneste jeg ikke har forsøkt. Noen ganger er vi bare uheldige, og mister uansett om vi hadde gått på medisiner. 

Lenke til kommentar

Har mistet 6 ganger. Brukt Albyl-e og Crinone de siste to gangene. Er så redd for å oppleve flere spontanaborter, det er så vondt. Men klarer liksom ikke å la vær å prøve heller.

 

HI

 

Anonymous poster hash: f2dd1...c6f

Lenke til kommentar

Forstår deg godt. Jeg synes det er veldig tungt selv. Men har ikke så lyst å gi opp (selv om jeg har vært inne på tanken mer enn en gang i løpet av alle disse årene..). 

 

Du har vært gjennom utredning også uten funn? 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...